Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    91
  • Bu anket kapanacak: .
Şu transfer dönemi bitsin de biz de kurtulalım, yönetim de. Allah belanızı versin sizin ne diyim ki?

en elzem 4 transfer gerekiyor ama yabancı hakkında 1 yetişkin + 2 u23

1 türk gerekiyor yani yada yabancılardan birini satacaz el mahkum

Lesley sezon içinde belirli bir oranda süre alabilir ama görüldü ki patlama yapsa bile hiçbir zaman Lemina alternatifi olamayacak, 6 numara görevini üstlenemeyecek. Bu durumda Lemina yine tek kaldı. Singo takımda kalırsa ve sağlıklı olursa ben ilerleyen dönemde zorunlu olarak 6 no'ya evrilebileceğini düşünüyorum.
Lesley ile sözleşme feshedilemiyorsa alacağımız sol stoper aynı zamanda 6 no da oynayabilir olmalı.
BAY kalacaksa Sane de mutlaka gönderilmeli hala piyasası varken. BAY/Yunus sağ kanadı yeterli olur. Sola da bir yetişkin bir U23 oyuncu alırız.

Tolgahan cerceveyi cizmis

Baris, Sallai, Nhaga ayriliyor

2+3 kontenjan aciliyor

Boey ve Lang gelir 2'lik kontenjana
Zorunlu opsiyonu olmayan kiralik herhangi iki U23 oyuncu gelir sol stoper ve yedek santrfor olarak
Ustune de Batrakov + Can Uzun ile kapatiriz

Tolgahan cerceveyi cizmis

Baris, Sallai, Nhaga ayriliyor

2+3 kontenjan aciliyor

Boey ve Lang gelir 2'lik kontenjana
Zorunlu opsiyonu olmayan kiralik herhangi iki U23 oyuncu gelir sol stoper ve yedek santrfor olarak
Ustune de Batrakov + Can Uzun ile kapatiriz
Transfer yapıp güçsüzleşmeyi başarmak da tostos ağabeye yakışır

Chelsea, Diogo Costa için Porto'ya €60M ödemeye hazır.

( @mundodeportivo )

Selahattin Kınalı: Galatasaray'ın Osimhen ile geçen sezonun sonunda yollarını ayırma vakti gelmişti. Artık eski Osimhen'i izleme şansımız kalmadı. Bana göre Osimhen'in Galatasaray'daki en verimli dönemi bitti. Çok faydalı olup çok goller atmasını beklemeyin.

75 milyon Euro'nun üzerinde bir bedelle elden çıkarılırsa, Galatasaray önemli bir kazanç elde eder. Galatasaray, Osimhen'i satmayı düşünmeli. (A Spor)

Parasızlıktan sallaiyi 10 milyona satip 2-3 milyona boeyi kiralayacak durumdayız he. Dursun paralari ne yaptin ulan açlıktan nefesimiz kokuyor.

Selahattin Kınalı: Galatasaray'ın Osimhen ile geçen sezonun sonunda yollarını ayırma vakti gelmişti. Artık eski Osimhen'i izleme şansımız kalmadı. Bana göre Osimhen'in Galatasaray'daki en verimli dönemi bitti. Çok faydalı olup çok goller atmasını beklemeyin.

75 milyon Euro'nun üzerinde bir bedelle elden çıkarılırsa, Galatasaray önemli bir kazanç elde eder. Galatasaray, Osimhen'i satmayı düşünmeli. (A Spor)
Osimhen bu sezon gol kralı olur ne saçmalıyor bu herif kimse

Geri
Üst Alt