- 9 Ocak 2014
- 33.091
- 9.433
- 1.538
Batrakovun Yunus Akgün veya Gabriel Sara'dan iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Me too yiğit baba me tooBatrakovun Yunus Akgün veya Gabriel Sara'dan iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
Bu arada, Yunus'un Batrakov'un yaşındaki sezonu;Batrakovun Yunus Akgün veya Gabriel Sara'dan iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
Sezon baslangicina yetismiyor. Bu sezondan da fazla umutlu olma derimEvet yapacak birşey yok geçen sezon için... başladı sakatlandı afrika kupasına gitti sakat döndü. Formayı sallai ye kaptırdı. Bir iki maç stoper oynadı. Stoper olmayınca sallai yi riske etmedi hoca... artık işlerin tam kızıştı dönemde risk alınmadı ve istatistikler bu şekilde...
bari şu çocuğu alın abi vallahi yıldım artık ya bu kadar vurdumduymazlık olmaz pes artık
Sezon uzun... dediğim gibi sakatlık sorunu yaşamadan bir sağ bek performansı görelim de ondan sonrasına hep beraber karar veririz. Bu arada Alper zaten geç geldi oynamasını beklemiyordum ilk maçta falan dedi...Sezon baslangicina yetismiyor. Bu sezondan da fazla umutlu olma derim
Burda patliyor zaten. Sakatlik yasamamsi icin kaleci olmaliSezon uzun... dediğim gibi sakatlık sorunu yaşamadan bir sağ bek performansı görelim de ondan sonrasına hep beraber karar veririz. Bu arada Alper zaten geç geldi oynamasını beklemiyordum ilk maçta falan dedi...