Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.095
- 10.565
- 2.223
Gakpo için 75 milyon euro istiyor Liverpool
Simit sarayını satıp ödeyelim. Fırından 20tl ye almak varken niye 40tl simit alayım. Simit sarayı acil satılmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gakpo için 75 milyon euro istiyor Liverpool
Ustad, benim yaptigim yorum takimda bu kadar eksik varken ve biz boyle kotu bir transfer donemi gecirirken boyle bir oyuncuya 50/60m'ler konusulmasinin biraz fantezi oldugu.izlemediğin adam hakkında çok keskin yorum yapma renktaş o zaman.
10-15 e pek topçu kalmadı hele iyice sıkışmış zaman diliminde hiç yoktur en azından bizim işimizi görecek. azıcık kafasını gösteren stoperler bile 20m dan başlıyor artık.Ustad, benim yaptigim yorum takimda bu kadar eksik varken ve biz boyle kotu bir transfer donemi gecirirken boyle bir oyuncuya 50/60m'ler konusulmasinin biraz fantezi oldugu.
Kusura bakmayin ama yetenege/potansiyele yatirim yapacaksak 10-15m'leri gecmemek lazim normal senaryoda (scout ekibinin isini yaptigi senaryoda). Superstar da olabilir, patlayabilir de..
Iddia edilen (ki hic sanmiyorum) 50/60m cok keskin bir fiyat oldugu icin benim yorum da biraz keskin oldu..![]()
Hahaahah yılın fıkrası yaaDursun Özbek, Villarreal ile cumartesi akşamı oynanacak son hazırlık maçına yeni transferlerin hepsini yetiştirmek istiyor. (Mehmet Özcan)
![]()
Dediginiz gibi sikintinin kaynagi "sıkısmıs zaman dilimi".. yoksa fırsatlar var, hele ki elinde CL kozu olan takım için. Piyasa kesinlikle arttı, fakat Koulierakis gibi bir stoperi (U23-Sol Stoper) 15M'e Roma aldı mesela.10-15 e pek topçu kalmadı hele iyice sıkışmış zaman diliminde hiç yoktur en azından bizim işimizi görecek. azıcık kafasını gösteren stoperler bile 20m dan başlıyor artık.
Aslında mantıklı. Ingilizcesi çok iyi olan forumdaşlardan birisi oyuncularla anlaşsın sonra kulübü arayıp ver şu ziktiğimin onayını desin.
He benim şahsi keyfime sorarsan ben 60m verir alırdım Mora'yı.Dediginiz gibi sikintinin kaynagi "sıkısmıs zaman dilimi".. yoksa fırsatlar var, hele ki elinde CL kozu olan takım için. Piyasa kesinlikle arttı, fakat Koulierakis gibi bir stoperi (U23-Sol Stoper) 15M'e Roma aldı mesela.
Normalde şuana kadar U23 transferlerinin bitip, elzem hamlelerin yapılıp son fırsat transferini kovalamak lazımdı
Yine her şey son aya kaldığı için elimiz ayağımıza dolaşıyor. Bile bile lades..
Bende öyle düşünüyorum5 tane dursun 25 tane kavukçu bir araya gelse alamazlar onu
ya en azından leipzig filan red etsin. neomdan red yiyice bozuldum ben bayaBende öyle düşünüyorumMuhtemelen yokladılar ve reddilmemiz an meselesi
![]()