Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    97
  • Bu anket kapanacak: .
izlemediğin adam hakkında çok keskin yorum yapma renktaş o zaman.
Ustad, benim yaptigim yorum takimda bu kadar eksik varken ve biz boyle kotu bir transfer donemi gecirirken boyle bir oyuncuya 50/60m'ler konusulmasinin biraz fantezi oldugu.
Kusura bakmayin ama yetenege/potansiyele yatirim yapacaksak 10-15m'leri gecmemek lazim normal senaryoda (scout ekibinin isini yaptigi senaryoda). Superstar da olabilir, patlayabilir de..

Iddia edilen (ki hic sanmiyorum) 50/60m cok keskin bir fiyat oldugu icin benim yorum da biraz keskin oldu.. :D

Ustad, benim yaptigim yorum takimda bu kadar eksik varken ve biz boyle kotu bir transfer donemi gecirirken boyle bir oyuncuya 50/60m'ler konusulmasinin biraz fantezi oldugu.
Kusura bakmayin ama yetenege/potansiyele yatirim yapacaksak 10-15m'leri gecmemek lazim normal senaryoda (scout ekibinin isini yaptigi senaryoda). Superstar da olabilir, patlayabilir de..

Iddia edilen (ki hic sanmiyorum) 50/60m cok keskin bir fiyat oldugu icin benim yorum da biraz keskin oldu.. :D
10-15 e pek topçu kalmadı hele iyice sıkışmış zaman diliminde hiç yoktur en azından bizim işimizi görecek. azıcık kafasını gösteren stoperler bile 20m dan başlıyor artık.

Elimizde dünyanın en iyi birkaç striker'ından biri var ve şöyle sağlı sollu besleyemiyoruz. Çok zoruma gidiyor. Takımda ortacı yok (biraz Sara), ince oynamayı akıl eden pek yok. Ara pası yok, yok yok. Adam ekmeğini taştan çıkara çıkara fıtık oldu. Bir zamanların Rodrigues-Gomis gibi bir partneri olsa deli istatistik yapacak da.

Gardiye bir sürü borclari oldugu iddiasi vardi 2 yildir dogru olabilir şimdiye coktan indirirdi transferleri.Gardi ve erden timur olmayinca nasil altlarina ediyorlar transferde görüyorüz.Menejersiz transfer yapamiyorsunuz.:d bir mucize olsada oyuncu yüksek maasa gelse klube diye dua ediyorlardir.Baska turlu ikna edemiyorlar.Birde kavukcu cikiyor taraftarin klubun her kurusuna dikkat ediyoruz diye:D dikkat etsen kiralik lesleyi bile getiremezdin.

10-15 e pek topçu kalmadı hele iyice sıkışmış zaman diliminde hiç yoktur en azından bizim işimizi görecek. azıcık kafasını gösteren stoperler bile 20m dan başlıyor artık.
Dediginiz gibi sikintinin kaynagi "sıkısmıs zaman dilimi".. yoksa fırsatlar var, hele ki elinde CL kozu olan takım için. Piyasa kesinlikle arttı, fakat Koulierakis gibi bir stoperi (U23-Sol Stoper) 15M'e Roma aldı mesela.
Normalde şuana kadar U23 transferlerinin bitip, elzem hamlelerin yapılıp son fırsat transferini kovalamak lazımdı

Yine her şey son aya kaldığı için elimiz ayağımıza dolaşıyor. Bile bile lades..

2 Eylül'de bunu görür müyüz ? Ben %49 diyorum

images (2).webp
images (1).webp

Dursun Demirbilek kişisel serveti 25 milyar dolar. Koç Holding'in toplam serveti 7 milyar dolar. Bu adam fenerbahçe’yi satın alır Ali Koç'a sadaka diye verir. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan. Camianın bir araya gelip bu adama transfer yaptırması lazım

HO3F2DvXIAA8TRp

Dediginiz gibi sikintinin kaynagi "sıkısmıs zaman dilimi".. yoksa fırsatlar var, hele ki elinde CL kozu olan takım için. Piyasa kesinlikle arttı, fakat Koulierakis gibi bir stoperi (U23-Sol Stoper) 15M'e Roma aldı mesela.
Normalde şuana kadar U23 transferlerinin bitip, elzem hamlelerin yapılıp son fırsat transferini kovalamak lazımdı

Yine her şey son aya kaldığı için elimiz ayağımıza dolaşıyor. Bile bile lades..
He benim şahsi keyfime sorarsan ben 60m verir alırdım Mora'yı.

Bu arada yangın derken bazı düşüncelerin de aşırı karamsar olduğu aşikar

Öncelikle şunu belirteyim, sorunumuz nitelikten ziyade nicelik

Bugün yine fener maçına çıkalım adamları yine kucağa alırız

Ama oyuncularımızı dinlendirerek kullanamayacağımız için feneri kucağa alıp 3 hafta sonra saçma sapan bi maçta mağlup oluruz

Bu takımın niceliği arttırması en önemli şey

Bu takımın 4. Kanat oyuncusu yok
2. Bi santraforu yok
3. Stoperi yok
Hadi Yunus veya Sara 10 oynadı diyelim ikinci bi başka oyuncu yok

Yok işte adam yok

Geri
Üst Alt