Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    97
  • Bu anket kapanacak: .
10 numara transferinide çöp ettiler. En gerekli mevki

Devre arasında CL liginde oynayan A+ orta saha alacaz diyip Nhaga getirdikleri gibi 10 numarayada para dökecez diyip alakasız biri gelecek

Ben Porto'nun bir macini dahi izlememisimdir ilgimi cekmiyor bu takimlar, fakat istatistikleri gecen sene facia. Veiga da o 3lude oynamis 9 asist yapmis mesela. 1 gol 1 asist 1200 dakikada korkunc bir istatistik bence.. Iki sene oncesine donup teklif verecegim adam icin de 50/60m komik geliyor ustad :D Leao'ya 40-50 verilmeyen, Can Uzun'a 25m teklif edilen ortamda hem de..
İstatistik üzerinden yorumlamak bence çok da doğru değil. 50-60m talebi zaten bu çocuğun saf yeteneğine yatırım yapacak birisi olursa diye istediği bir fiyat. Porto alın bu çocuğu götürün demiyor. Bizim için o paraları vermek zaten doğru değil Mora için ama Mora ciddi anlamda çok büyük bir potansiyel ve çok çok yetenekli bir çocuk. Veiga ile de profil olarak çok daha farklı. Bu çocuğu ceza yayı çevresinde oynattığın sana sunabilecekleri şeyler sınırsız, bu çocuğu pas oyununa monte edip al ver al ver yapıp kaleye uzak oynatırsan olmaz. Tamamen hocasının kurbanı bir sezon geçirmiş. İlk çıkış sezonunu izledim, ağzını açık bırakacak bir yetenek. Geçen sezonunu ben takip etmedim açıkçası, çok az Porto maçı izlemişimdir geçtiğimiz sezon, onlarda da çok bir varlık gösteremedi. Ana plana da dahil olamadı zaten. İzleyenler ve Porto taraftarı bu çocuğu bu hoca harcıyor diyor. Brezilya'dan, Arjantin'den 16 yaşında 60-70m€ bonservisle oyuncuların alındığı bir piyasada böyle bir potansiyel için, saf yetenek için Porto'nun beklentisi şaşırtmamalı. Zaten 70m€ serbest kalır maddesi var, burada anılmasının sebebi bu madde.

Porto benfica bunlar ölücünün önde gideni napoli falan halt etmiş yanlarında çeri çöpü bile çok rahat 50 60 'a okutabilirler

Ben Porto'nun bir macini dahi izlememisimdir ilgimi cekmiyor bu takimlar, fakat istatistikleri gecen sene facia. Veiga da o 3lude oynamis 9 asist yapmis mesela. 1 gol 1 asist 1200 dakikada korkunc bir istatistik bence.. Iki sene oncesine donup teklif verecegim adam icin de 50/60m komik geliyor ustad :D Leao'ya 40-50 verilmeyen, Can Uzun'a 25m teklif edilen ortamda hem de..
izlemediğin adam hakkında çok keskin yorum yapma renktaş o zaman.

Cody Gakpo

Federico Chiesa

imkansız değiller aslında

Aslında mantıklı. Ingilizcesi çok iyi olan forumdaşlardan birisi oyuncularla anlaşsın sonra kulübü arayıp ver şu ziktiğimin onayını desin.

Dursun Özbek transferleri

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam ( çocuk ) 1 yıl önce daha gençken ( bebeyken ) 23 maç 10 gol 4 asist yapmış. 70 milyon etmez ama yüksek onaylı 30 - 40 milyon riskine girilir.

Adam ( çocuk ) 1 yıl önce daha gençken ( bebeyken ) 23 maç 10 gol 4 asist yapmış. 70 milyon etmez ama yüksek onaylı 30 - 40 milyon riskine girilir.
O riske biz girmeli miyiz bence o da tartışılır ancak o parladığı sezon ve 2. takım maçlarına bakınca zaten anında anlıyorsun nasıl bir yetenek olduğunu. O sezonun sonunda Arabistan'a gitmeyi de kabul etmiş. Parayı da seviyorlar belli ki, Porto'nun o seviyelere ineceğini sanmıyorum ama oyuncuyu buraya gelmeye ikna etmek zor değil bence.

Geri
Üst Alt