Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    91
  • Bu anket kapanacak: .
Yunus iyi bir sporcu gibi yasarsa tavani cok yuksek ama guven vermiyor o konuda artik maalesef
Bi de aralarinda 7 yas var
Katiliyorum, keske orjinal bi' 10 numaramiz olsa da onu ornek verebilseydik..))

Yazilan o kadar isim veto edildi bu genc, su soyle, bu boyle.. Mora ismi ustundeki israr komik geliyor ama her haber gordugumde de urperiyor ya olursa diye. :D Parlamadan sonen yildiz.

Gecen sene Yunus Porto'da olsa double double yapmisti belki.. :D
30 mac 1 gol 1 asist Rodrigo Mora gururla sunar - 1200dk'da.
Geçen sezon Farioli'nin oyununda Yunus kadroya giremezdi muhtemelen. Adam Mora'yı bile 8 numara oynatmış, kaleden uzak oynatılmasına kızıyorlar. 24/25 sezonu istatistikleri bayağı iyi mesela

Rodrigo Mora izlemedim bilmiyorum ama konuşulan paralar çok abartılı değil mi?

Manchester United ile sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılan Jadon Sancho, İngiltere 10. Lig takımlarından Flixton ile antrenmanlara çıkıyor.

Bu beceriksizler liste oluşturunca her şey oluyor zannediyor, birer birer gidiyor adaylar veya takımı yollamam diyor

Geçen sezon Farioli'nin oyununda Yunus kadroya giremezdi muhtemelen. Adam Mora'yı bile 8 numara oynatmış, kaleden uzak oynatılmasına kızıyorlar. 24/25 sezonu istatistikleri bayağı iyi mesela
Ben Porto'nun bir macini dahi izlememisimdir ilgimi cekmiyor bu takimlar, fakat istatistikleri gecen sene facia. Veiga da o 3lude oynamis 9 asist yapmis mesela. 1 gol 1 asist 1200 dakikada korkunc bir istatistik bence.. Iki sene oncesine donup teklif verecegim adam icin de 50/60m komik geliyor ustad :D Leao'ya 40-50 verilmeyen, Can Uzun'a 25m teklif edilen ortamda hem de..

Manchester United ile sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılan Jadon Sancho, İngiltere 10. Lig takımlarından Flixton ile antrenmanlara çıkıyor.
Son gün fırsat olarak alırız

Biz bu hikayeyi çok gördük Leao, Can derken bir anda 1 Eylül gecesi Sancho.

Akıl değil mantık transferi.

Transferi kendi içimizden çözdüm.
Martinelli + Gyokeres + Odegaard = Osimhen

Bıktırdınız, nefret ettirdiniz! Tez zamanda bir bahaneyle hakkını veremediğiniz o koltuklardan azledilirsiniz inşallah.

Geri
Üst Alt