Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.214
- 3.321
- 2.088
yedek forvet olarakta icardi döner tam olurBoey ve Lang mi?Yonetim bu akil oyunlarini iyi oynuyor..
"hic yoktan iyidir" - "kotunun iyisi" - "en azindan bunlar olsun"
vah vah..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yedek forvet olarakta icardi döner tam olurBoey ve Lang mi?Yonetim bu akil oyunlarini iyi oynuyor..
"hic yoktan iyidir" - "kotunun iyisi" - "en azindan bunlar olsun"
vah vah..
Katiliyorum, keske orjinal bi' 10 numaramiz olsa da onu ornek verebilseydik..))Yunus iyi bir sporcu gibi yasarsa tavani cok yuksek ama guven vermiyor o konuda artik maalesef
Bi de aralarinda 7 yas var
Geçen sezon Farioli'nin oyununda Yunus kadroya giremezdi muhtemelen. Adam Mora'yı bile 8 numara oynatmış, kaleden uzak oynatılmasına kızıyorlar. 24/25 sezonu istatistikleri bayağı iyi meselaGecen sene Yunus Porto'da olsa double double yapmisti belki..
30 mac 1 gol 1 asist Rodrigo Mora gururla sunar - 1200dk'da.
Videosunu izledim ben sadece... sürekliliği varsa o şekilde bizşm teklif yapmamız mantıksız zaten...Rodrigo Mora izlemedim bilmiyorum ama konuşulan paralar çok abartılı değil mi?
bari şu çocuğu alın abi vallahi yıldım artık ya bu kadar vurdumduymazlık olmaz pes artık
Keremin asisit gol.katkisi vermeyen versiyonuRodrigo Mora kim abi
60m falan diyolar bi de gel de cildirma
Ben Porto'nun bir macini dahi izlememisimdir ilgimi cekmiyor bu takimlar, fakat istatistikleri gecen sene facia. Veiga da o 3lude oynamis 9 asist yapmis mesela. 1 gol 1 asist 1200 dakikada korkunc bir istatistik bence.. Iki sene oncesine donup teklif verecegim adam icin de 50/60m komik geliyor ustadGeçen sezon Farioli'nin oyununda Yunus kadroya giremezdi muhtemelen. Adam Mora'yı bile 8 numara oynatmış, kaleden uzak oynatılmasına kızıyorlar. 24/25 sezonu istatistikleri bayağı iyi mesela
Son gün fırsat olarak alırızManchester United ile sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılan Jadon Sancho, İngiltere 10. Lig takımlarından Flixton ile antrenmanlara çıkıyor.