Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    106
  • Bu anket kapanacak: .
Ulan diaz birak tryi herif realden ayrilmam diye 2 aydir yabanci basinda haber cikiyor.Diaz gelecek vs diyen kim varsa ağir kolpaci ve yalancidir.

Villareal macina da transfer gelmez. Hatta corum macina bile gelmez. Insallah taraftarlar 2 maca da gitmez. Anlasin dursun efendi kimle taṣṣak gectigini

Batrakovun Yunus Akgün veya Gabriel Sara'dan iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada, Yunus'un Batrakov'un yaşındaki sezonu;

1785845423335.webp

Evet yapacak birşey yok geçen sezon için... başladı sakatlandı afrika kupasına gitti sakat döndü. Formayı sallai ye kaptırdı. Bir iki maç stoper oynadı. Stoper olmayınca sallai yi riske etmedi hoca... artık işlerin tam kızıştı dönemde risk alınmadı ve istatistikler bu şekilde...
Sezon baslangicina yetismiyor. Bu sezondan da fazla umutlu olma derim

Sezon baslangicina yetismiyor. Bu sezondan da fazla umutlu olma derim
Sezon uzun... dediğim gibi sakatlık sorunu yaşamadan bir sağ bek performansı görelim de ondan sonrasına hep beraber karar veririz. Bu arada Alper zaten geç geldi oynamasını beklemiyordum ilk maçta falan dedi...

Bizim yönetim besbelli oyalama yapıyor

Darwin Nunez gibi bizim takımın oyun stiline uygun Leao’dan çok daha rahat bitirebileceğin hem forvet hem kanat oynatacağın profil varken bu adama girmemek ya parasızlık ya oyalama

Sezon uzun... dediğim gibi sakatlık sorunu yaşamadan bir sağ bek performansı görelim de ondan sonrasına hep beraber karar veririz. Bu arada Alper zaten geç geldi oynamasını beklemiyordum ilk maçta falan dedi...
Burda patliyor zaten. Sakatlik yasamamsi icin kaleci olmali

Singoda umut falan yok malesef, en hizli sekillde elden cikarilmali, tabi alacak bi enayi bulabilirmiyiz? Sanmiyorum

Geri
Üst Alt