- 23 Ocak 2019
- 25.401
- 33.084
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hic izlemedim hatta skills videosu bile izlemedim nasılsa almayacaklar diye ama anlattıgına göre bizde bundan var. Sara üstelik yere de cok kolay düşmez ve ara pası da atabiliyor. Bize adam eksiltecek, ceza sahası onunde top alabilecek bir adam lazım. Bir tane daha 10 a çalan 8 almayalım ya.valla beyler yaklaşık 2 aydır kötü bi yaşantım var, işler çok kesat, o nedenle genelde evdeyim ve yaptığım 3 şey var
1- evcil dostumla ilgilenmek
2- erotik film izlemek
3- maç izlemek
bu girizgahı yaptığıma göre şunu söyleyeyim, 2 gün öncesine kadar hiç izlemediğim Batrakov'un maçlarının genel özetlerini falan buldum baya bi izledim ettim.
tek diyeceğim bu çocuk kötü futbolcu değil, yetenekli vs evet AMA şöyle ifade edeyim Can Uzun falan bunun yanında çok büyük topçu.
1- dribling yapmıyor bildiğin, çalım attığını görmedim
2- ikili mücadelelerde genelde yerde çünkü evet hem sert giriyorlar ama çocuk da aşırı çelimsiz jelert gibi
3- çocuğun böyle aşırı aşırı iyi ara paslarını görmedim, ama çok iyi orta açıyor
Ben hic izlemedim hatta skills videosu bile izlemedim nasılsa almayacaklar diye ama anlattıgına göre bizde bundan var. Sara üstelik yere de cok kolay düşmez ve ara pası da atabiliyor. Bize adam eksiltecek, ceza sahası onunde top alabilecek bir adam lazım. Bir tane daha 10 a çalan 8 almayalım ya.
tamam işte , anlat ta bilelim nedir necidir ,
burda herkes bizim maçta 1 kere izlemiştir 90 dk
Geri kalan herkes youtube 5 dk skills videosuna bakarak yorum yapıyor
premier ligde TAA ları , kyle walkerları yatırıp kaldırıp gelen zaha dan sonra ben youtube dan futbolcu izlemeyi bıraktım artık
adam akıllı can hakkında yorum yapan da yok , o sosyal medya daki çakma yorumcular , muhabirler bile izlememiştir 5 maçını
Planlamayı bile tam anlayamadım. U23 stoper, forvet ve 10 alacaklar okey. Barış bence kalacak giderse herhalde 1 yabancı hakkını kanata kullanacaklar. Velev ki kaldı o 1 hak ile hangi bölgeye kim gelecek bilmiyorum. Herhalde dediğin gibi son dk geberik bir fosil çakacaklar bize.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimseyi küçümsemem ama 45 milyon Euro verip alabileceğimiz oyuncu değil şu anda.Kulübün ekonomisi pek iyi değil kanks.Osimhen'e verilen paranın etkileri birazda bu.Singo'ya verilen paralar özellikle.Sağ beke o kadar para ayırabilecek kadar ekonomisi iyi değil bu kulübün.Ama bu transfer yapmamıza engel 1 durum değil.Yönetimin iş bilmezliği.10 Numara almak istersen 15-20 milyon euroluk oyuncular da var..can uzun forumda çok küçümseniyor