Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    110
  • Bu anket kapanacak: .
İsmi geçen oyuncuları görünce Can Uzun şu anda gözüme Sneijder gibi geliyor. Bir ara Enciso'yla Can nasıl olur acaba birbirlerinin eksiklerini kapatırlar mı diye düşünüyorum ama o da yalan oldu.

Batrakov falan maceraya girer. O maliyetlere macera aramayalım.

Transferleri yetistirememizi fırsat bilen TFF 10 gün sonraya Lig maçı koymuş, ilk maçı da corumla ilk gün oynatma kararı almis. İşte yapı budur.

Yönetimi kabız yapar transferde,
Tdsi kabız yapar futboluyla, gider Liverpool falan yener, young boys gibi abuk kulüplere fecaat puanlar bırakır...

Futbolcusu ortalama 4-5 milyon alır ama yedek seviyesinde bile olmaz. Nasıl bir izdiraptir bu

Kemal Tan Canatan

Haber vermiyormusuz
Sunu almaya gidiyorum mu diyecektik

"Galatasaray Batrakov icin Rusya'ya gidecek"

valla beyler yaklaşık 2 aydır kötü bi yaşantım var, işler çok kesat, o nedenle genelde evdeyim ve yaptığım 3 şey var

1- evcil dostumla ilgilenmek
2- erotik film izlemek
3- maç izlemek

bu girizgahı yaptığıma göre şunu söyleyeyim, 2 gün öncesine kadar hiç izlemediğim Batrakov'un maçlarının genel özetlerini falan buldum baya bi izledim ettim.

tek diyeceğim bu çocuk kötü futbolcu değil, yetenekli vs evet AMA şöyle ifade edeyim Can Uzun falan bunun yanında çok büyük topçu.

1- dribling yapmıyor bildiğin, çalım attığını görmedim
2- ikili mücadelelerde genelde yerde çünkü evet hem sert giriyorlar ama çocuk da aşırı çelimsiz jelert gibi
3- çocuğun böyle aşırı aşırı iyi ara paslarını görmedim, ama çok iyi orta açıyor
Hocam sadece skill videosunu mu izledin?:asd:
Not: Sadece lig farkına baktığımda + CL tecrübesi vb. ile her türlü Can Uzun'u alırdım. Can Uzun'u hala almamamız yönetimin iş bilmezliğidir.

hayır kendimi kast etmedim orada, herkes izledi anlamında dedim. Ben Can'ı daha fazla seyrettim
tamam işte , anlat ta bilelim nedir necidir ,

burda herkes bizim maçta 1 kere izlemiştir 90 dk

Geri kalan herkes youtube 5 dk skills videosuna bakarak yorum yapıyor

premier ligde TAA ları , kyle walkerları yatırıp kaldırıp gelen zaha dan sonra ben youtube dan futbolcu izlemeyi bıraktım artık

adam akıllı can hakkında yorum yapan da yok , o sosyal medya daki çakma yorumcular , muhabirler bile izlememiştir 5 maçını

Rus Morutan için koşturuyorlar Allahım ya Rabbim ya ResulAllah ya

putin bizim uçağı düşürmesin şimdi intikam olarak

Geri
Üst Alt