Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.135
- 15.767
- 2.613
Dursun "DURMASIN" gitsin..
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tek maçla adam mı seçilir yahu : )evet. en izlemeyen bile izledi en azından bizim maçta.
hayır kendimi kast etmedim orada, herkes izledi anlamında dedim. Ben Can'ı daha fazla seyrettimtek maçla adam mı seçilir yahu : )
Hocam sadece skill videosunu mu izledin?valla beyler yaklaşık 2 aydır kötü bi yaşantım var, işler çok kesat, o nedenle genelde evdeyim ve yaptığım 3 şey var
1- evcil dostumla ilgilenmek
2- erotik film izlemek
3- maç izlemek
bu girizgahı yaptığıma göre şunu söyleyeyim, 2 gün öncesine kadar hiç izlemediğim Batrakov'un maçlarının genel özetlerini falan buldum baya bi izledim ettim.
tek diyeceğim bu çocuk kötü futbolcu değil, yetenekli vs evet AMA şöyle ifade edeyim Can Uzun falan bunun yanında çok büyük topçu.
1- dribling yapmıyor bildiğin, çalım attığını görmedim
2- ikili mücadelelerde genelde yerde çünkü evet hem sert giriyorlar ama çocuk da aşırı çelimsiz jelert gibi
3- çocuğun böyle aşırı aşırı iyi ara paslarını görmedim, ama çok iyi orta açıyor
tamam işte , anlat ta bilelim nedir necidir ,hayır kendimi kast etmedim orada, herkes izledi anlamında dedim. Ben Can'ı daha fazla seyrettim
o rus bu mu?Ne batrakovmuş arkadaş ya
Ayip ayip Aile forumu burasi yavaso rus bu mu?
Üyeler forumda gördükleri reklamları paylaşsa siteye giriş engeli gelecek noktadayız, ne ailesi...Ayip ayip Aile forumu burasi yavas