Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Bu anket kapanacak: .
Burada sinirlerinizi boşuna zıplatmayın renktaşlar. Bu sene şampiyonluk masada satılmış, bunun aksini bana kimse inandıramaz. Çünkü en azılı Fenerli bile gelse en azından “çok belli etmeyeyim” diye eksik bölgelere transfer yapardı. Söylemek istediğim çok şey var da yazıp yazıp siliyorum. Her kim Galatasaray’ın üzerinden bir kuruş menfaat sağlayıp paralarını yiyorsa hepsinin ABV! Ben artık bu sezondan ümidimi kestim çünkü takımda çoğu oyuncunun miadı doldu. Bu takımdan başarı beklemek tamamen hayalcilik olur.

tor ilkay ve kaandan acilen kurtulmamız lazım bunlar takıma zarar veriyor

Burada sinirlerinizi boşuna zıplatmayın renktaşlar. Bu sene şampiyonluk masada satılmış, bunun aksini bana kimse inandıramaz. Çünkü en azılı Fenerli bile gelse en azından “çok belli etmeyeyim” diye eksik bölgelere transfer yapardı. Söylemek istediğim çok şey var da yazıp yazıp siliyorum. Her kim Galatasaray’ın üzerinden bir kuruş menfaat sağlayıp paralarını yiyorsa hepsinin ABV! Ben artık bu sezondan ümidimi kestim çünkü takımda çoğu oyuncunun miadı doldu. Bu takımdan başarı beklemek tamamen hayalcilik olur.
Transferden bağımsız sene sonu şampiyon olucaz

vay be torreira'nın atıldığı sepete bak adamın son 3 senesi 47 48 46 maç. fb'yi 4 sene böyle taşıyacak bir adam bulsalar heykelini dikerler yoğurtçu parkına.
geçen sene gram katkı vermedi bu senede kaldığı yerden bile daha aşağıda devam ediyor.Futbolda dün yoktur fayda sağlıyorsa baş tacıdır ama zarar veriyor ise başı alınır .Duygusal bakacak durumda değiliz

Satma değil de bence çok para harcamayın talimatı geldi. Diğer takımları da aynı oranda güçlendiriyorlar şampiyonluk daha çekişmeli geçsin diye. Bu sene futbol gündemi yoğun olacak bence siyaset böyle istedi

İsterse transfer yapmasın, önemli bi kredisi olmalı dursun başkanın. Adama yapılanlar ayıp sınırlarını aşıyor artık
Adamın yaptıkları ayıp sınırlarını aştı. İlk defa yapmıyor. Kredisi filan da yok.
İsterse transfer yapmasın derdik diğer konularda başarılı olsaydı
Futbol takımı 4 sene şampiyon oldu erden Timur'a ve Okan'a yazar 2 sene İcardi 2 sene osimhene yazar.
Aylardır sponsor bulmadı
Mağazacılık aş borsada halka arz edilmedi
Arazilerin ihaleleri ederinin altına gitti ara ödemelerden haber yok.
Kasada olması gereken paralar yok.
Camiaya aptal muamelesi yapıp paralı muhabirlere yalan haber yaptırıyor.
Bu yapılan camiaya karşı terbiyesizliktir. Kendini galatasaraydan üstün görenin kredisi olmaz.
İbrahimoviç palavrasından bu yana ayıp sınırlarını aşan ın kim olduğu belli.
Bir camianın lideriysen o camianın fertlerine saygı duyacaksın hesap vereceksin hatan varsa kabul edeceksin. Yapman gereken hiçbir işi yapmıyorsan istifa edeceksin.
Futbol takımı 4 sene üst üste şampiyon oldu diye koca camiayı cümle aleme rezil kepaze etme prestijini beş paralık etme hakkı hiçbir başkanda yok. Burak elmas ve adnan Polat dışında gördüğüm en kötü başkan.Özhan Canaydın zamanında başarı yoktu ama galatasaraya yakışır duruş ve temsiliyet vardı. Bu geçmiş menajer hakedişlerini ödemeyip bizi transfer yapamaz duruma getirdi. İtibarımızı beş paralık etti.

Gidenlerin yerine bile adam alamadilar ya. Son maclar nasil sikintili gecmisti. Antalya macini da lang cozmustu. Kanata gerek yok diyen cikmaz umarim

geçen sene gram katkı vermedi bu senede kaldığı yerden bile daha aşağıda devam ediyor.Futbolda dün yoktur fayda sağlıyorsa baş tacıdır ama zarar veriyor ise başı alınır .Duygusal bakacak durumda değiliz

hiç katılmıyorum. geçen sene tarihimizin en keyifli şl maceralarından birini geçirdik ve hepsinde ilk 11 oynadı. bu kadar pres yediğimiz, zorluk seviyesi yüksek maçlarda hiç böyle ekstrem pas hatası şuyla buyla gol yedirmedi de.

kendine bu kadar iyi bakan oyuncu kolay kolay düşmez.

Lig başlasın biraz ritim tutalım yeter bi şekilde şampiyon oluruz yönetim falan umrumda değil ama mevcut kadro öyle kolay kolay alın bu sene şampiyon siz olun diyecek mentalite de bir takımda değil bence derbilerde biter iş öyle söylendiği gibi ts falan beştaşta değil gene bizle fenerin arasında geçer bu sezon

geçen sene hiç katkı vermeyen torreira işini düşünürken aklıma geldi şimdi, son 3-0 fb maçı performansı mesela 10/10 müthiş bir bireysel performans.

Aynen katılıyorum. Gaflet ve delalet hatta hıyanet içinde bir yönetimimiz var. Yaptıkları yanlarına kalmasın inşallah

Dursun Moskova ile iş kovalıyor herhalde bırak batrakov'u dursun hayatı boyunca 10 dk premier lig izlememiştir.

3 ay boyunca 29 yaşında diye bildiğim kızın 42 yaşında çıkması gibi bi nöbet

Geri
Üst Alt