Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.764
- 73.284
- 5.188
Çok büyük transferSalah transferi yeterince abartilmiyor gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok büyük transferSalah transferi yeterince abartilmiyor gibi
Bizde Polyanna gibi Reijnders hayali kuralım.
65KG, Arda Güler'in bizim ligde oynarken sahip olduğu ağırlıktan daha fazlaulan çocuk 60 kiloymuş , jelertten de zayıf
milyon tane laf yicem ama yapacak bir şey yokÇok büyük transfer
Nhaga 5 maç üst üste düzenli oynasın bütün orta sahalardan daha iyi takımdakiŞurada o kadar ortasaha oyuncusu var hiç biri kiralanması düşünen Nhaga kadar diri ve formda değil.. işte tablonun korkunçluğu budur.Son adam gibi düşünülüyor ya bir de..
Valla bonservis verecekleri yok bunların, dediğin gibi bari salaha teklif yapaydılar madem. Lesleyi almazdın eli yüzü düzgün 1-2 adam alırdın salaha konfor alanı oluştururdun.milyon tane laf yicem ama yapacak bir şey yok
Salah'ı 10 numaraya alsaydık inanılmaz faydasını görürdük
Salah-Osimhen inanılmaz bi ikili oluştururdu.
Salah'ın oyun zekası, tekniği, her şeyi o kadar iyi ki hala. En en en kötü sezonunda yine double double yaptı sanırım Liverpool'da 12 gol 10 asist galiba veya 12 gol 9 asist tam eminim değilim.
Hocam benim gördüğüm hiç ihtiyacımız olan bi profil değil1 tane maçını ve 2 dakikalık videosunu bile izlememiş biri olarak soruyorum. Batrakov takımı yönlendirebilir mi, inceci midir? Koşu yollarına pas atabilir mi? Organizatör mü, yoksa kendi oynayangillerden mi?
Hocam tolgahan da dedi, hatta muhabirler de böyle diyor. Sara gitmezse ortasaha yok. Gittiler uçovukvu diye yeteneksiz birini çaktılar asıl ihtiyacı almadılarbu kaynakta bu kaynağın bu haberi aldığı kaynakta güvenilmez rezil he eğer bu haber doğruysa yönetimin böyle bir düşüncesi sahiden varsa dursun abdullah ve okan devre arasını göremez sene sonuda tor ilkay ve kaan gibi kuruş faydası olmayanlardan kurtuluruz