Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Salah bu ligde tadic gibi durduğu yerden skor üretir ama avrupa maçlarında topa değemez bize hayatta istemezdim o yüzden

1 tane maçını ve 2 dakikalık videosunu bile izlememiş biri olarak soruyorum. Batrakov takımı yönlendirebilir mi, inceci midir? Koşu yollarına pas atabilir mi? Organizatör mü, yoksa kendi oynayangillerden mi?

Çok büyük transfer
milyon tane laf yicem ama yapacak bir şey yok

Salah'ı 10 numaraya alsaydık inanılmaz faydasını görürdük

Salah-Osimhen inanılmaz bi ikili oluştururdu.

Salah'ın oyun zekası, tekniği, her şeyi o kadar iyi ki hala. En en en kötü sezonunda yine double double yaptı sanırım Liverpool'da 12 gol 10 asist galiba veya 12 gol 9 asist tam eminim değilim.

milyon tane laf yicem ama yapacak bir şey yok

Salah'ı 10 numaraya alsaydık inanılmaz faydasını görürdük

Salah-Osimhen inanılmaz bi ikili oluştururdu.

Salah'ın oyun zekası, tekniği, her şeyi o kadar iyi ki hala. En en en kötü sezonunda yine double double yaptı sanırım Liverpool'da 12 gol 10 asist galiba veya 12 gol 9 asist tam eminim değilim.
Valla bonservis verecekleri yok bunların, dediğin gibi bari salaha teklif yapaydılar madem. Lesleyi almazdın eli yüzü düzgün 1-2 adam alırdın salaha konfor alanı oluştururdun.

ben anlamıyorum ya cidden

trossard
salah
greenw**d
vedat muric

bilader en yakın rakiplerimizin eksik bölgelerine -ki bizim de eksik sayılır- yaptıkları transferlere bak

bi de bizimkilere bak diicem de sahi TRANSFER YOK Kİ

1 tane maçını ve 2 dakikalık videosunu bile izlememiş biri olarak soruyorum. Batrakov takımı yönlendirebilir mi, inceci midir? Koşu yollarına pas atabilir mi? Organizatör mü, yoksa kendi oynayangillerden mi?
Hocam benim gördüğüm hiç ihtiyacımız olan bi profil değil

Rus 10 numaraya soğuk değilim, Arshavin+Golovin karışımı gibi bir şey çıkabilir.

Bizde Polyanna gibi Reijnders hayali kuralım.

bu kaynakta bu kaynağın bu haberi aldığı kaynakta güvenilmez rezil he eğer bu haber doğruysa yönetimin böyle bir düşüncesi sahiden varsa dursun abdullah ve okan devre arasını göremez sene sonuda tor ilkay ve kaan gibi kuruş faydası olmayanlardan kurtuluruz

bu kaynakta bu kaynağın bu haberi aldığı kaynakta güvenilmez rezil he eğer bu haber doğruysa yönetimin böyle bir düşüncesi sahiden varsa dursun abdullah ve okan devre arasını göremez sene sonuda tor ilkay ve kaan gibi kuruş faydası olmayanlardan kurtuluruz
Hocam tolgahan da dedi, hatta muhabirler de böyle diyor. Sara gitmezse ortasaha yok. Gittiler uçovukvu diye yeteneksiz birini çaktılar asıl ihtiyacı almadılar

Geri
Üst Alt