Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Bu anket kapanacak: .
giphy.gif

valla beyler yaklaşık 2 aydır kötü bi yaşantım var, işler çok kesat, o nedenle genelde evdeyim ve yaptığım 3 şey var

1- evcil dostumla ilgilenmek
2- erotik film izlemek
3- maç izlemek

bu girizgahı yaptığıma göre şunu söyleyeyim, 2 gün öncesine kadar hiç izlemediğim Batrakov'un maçlarının genel özetlerini falan buldum baya bi izledim ettim.

tek diyeceğim bu çocuk kötü futbolcu değil, yetenekli vs evet AMA şöyle ifade edeyim Can Uzun falan bunun yanında çok büyük topçu.

1- dribling yapmıyor bildiğin, çalım attığını görmedim
2- ikili mücadelelerde genelde yerde çünkü evet hem sert giriyorlar ama çocuk da aşırı çelimsiz jelert gibi
3- çocuğun böyle aşırı aşırı iyi ara paslarını görmedim, ama çok iyi orta açıyor
Ben hic izlemedim hatta skills videosu bile izlemedim nasılsa almayacaklar diye ama anlattıgına göre bizde bundan var. Sara üstelik yere de cok kolay düşmez ve ara pası da atabiliyor. Bize adam eksiltecek, ceza sahası onunde top alabilecek bir adam lazım. Bir tane daha 10 a çalan 8 almayalım ya.

23/24 Mertens 36 maç 9 gol 19 asist. Yerini anca Bruno gibi birisi doldurur

Bu 3. Sene son günler yeterki nicelik eksik kalmasın diye taraftarı yalvarttığı. Erden Timur sonrası dursun camiaya köpek muamelemesi yapıyor. Bu sezon haddini iyice aştı. Şlde son 16ya kalan takımın başkanı sonraki sezon ilk 8e kalmak için llk günden kendini paralar normalde. Bizimki bir sonraki sezon şlye kalmamayı becermenin derdinde. Allah onu bildiği gibi yapsın tevbe etmezse ahirette komşuları ebu Leheb yezid Hitler Franco Pinochet olsun.

Ben hic izlemedim hatta skills videosu bile izlemedim nasılsa almayacaklar diye ama anlattıgına göre bizde bundan var. Sara üstelik yere de cok kolay düşmez ve ara pası da atabiliyor. Bize adam eksiltecek, ceza sahası onunde top alabilecek bir adam lazım. Bir tane daha 10 a çalan 8 almayalım ya.

mora-rodrigo-mora.gif

can uzun o kadar iyiyse nie dortmund bayern ilgilenmior
öyle bişey görülmüş mü almanyada

tamam işte , anlat ta bilelim nedir necidir ,

burda herkes bizim maçta 1 kere izlemiştir 90 dk

Geri kalan herkes youtube 5 dk skills videosuna bakarak yorum yapıyor

premier ligde TAA ları , kyle walkerları yatırıp kaldırıp gelen zaha dan sonra ben youtube dan futbolcu izlemeyi bıraktım artık

adam akıllı can hakkında yorum yapan da yok , o sosyal medya daki çakma yorumcular , muhabirler bile izlememiştir 5 maçını

Can'ın en büyük olayı şu, herif tıpkı İcardi misali iç güdüsel olarak ceza sahasında topun nereye düşeceğini, o topun nereye sekeceğini sanki önceden biliyormuş gibi nefis pozisyon alıyor. ceza sahası koşuları, seken topları gole çevirmek, süpriz şut çıkarmak vs bu konularda yaşına rağmen elit seviyede

aynı zamanda fiziği gayet iyi 1.85 mi ne boyu var, buna karşın dar alanda Yunus'tan bile daha iyi çalımcı -bence-.

Ama oyun içi devamlılık problemi mevcut. Bazen maç içerisinde kayboluyor. Yaşının getirdiği tecrübesizlikle bazen olmayacak şutlar veya olmayacak paslar çok deniyor vs vs... Zaten bundan dolayı da aslında Can'ın bence piyasa şartlarına göre değeri 25-30 civarı. Ama Frankfurt bu istediği 50-60 gibi bedelleri bu çocuğun bugünkü değeri üzerinden değil, potansiyeline istiyor.

Çünkü Can daha 20 yaşında ve bu çocuğun 2-3 sene sonraki Kenan Yıldız olma ihtimali çok yüksek. Şuan günümüzün en yetenekli ve en iyi 3 yerli topçusundan biri.

1 Arda veya Kenan
2 Arda veya Kenan
3 Can Uzun

Planlamayı bile tam anlayamadım. U23 stoper, forvet ve 10 alacaklar okey. Barış bence kalacak giderse herhalde 1 yabancı hakkını kanata kullanacaklar. Velev ki kaldı o 1 hak ile hangi bölgeye kim gelecek bilmiyorum. Herhalde dediğin gibi son dk geberik bir fosil çakacaklar bize.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

U23 topçunun kralları var ama hepsi tane başı 40.000.000 Euro tutar en az. Kimse de sana iyi U23’ünü kiralamaz. Adam faydalanma ya da satacaksa da iyi para kaynağı olarak görüyor.

Biz ana kadroyu bozmadan transfer yapamadığımız sezonda ana kadroyu iyi siye bozmadık. Cezasını da çekeceğiz Avrupa ve ligde muhtemelen Osimhen ve Sane çok efektif olmazsa ya da Barış kariyer sezonu yapıp 2 katı performans vermezse.

Bu 2’sinden biri olur ve sakat vermezsek lig için yine şansımız var ama en ufak sakatlık ceza da kadro yok ortada düzgün .

can uzun forumda çok küçümseniyor
Kimseyi küçümsemem ama 45 milyon Euro verip alabileceğimiz oyuncu değil şu anda.Kulübün ekonomisi pek iyi değil kanks.Osimhen'e verilen paranın etkileri birazda bu.Singo'ya verilen paralar özellikle.Sağ beke o kadar para ayırabilecek kadar ekonomisi iyi değil bu kulübün.Ama bu transfer yapmamıza engel 1 durum değil.Yönetimin iş bilmezliği.10 Numara almak istersen 15-20 milyon euroluk oyuncular da var..

bizimkiler 5 kiralık + 20 veriyor her önüne gelene büyük ihtimal 10 numara için ,

kim tutarsa artık

Salah'ın yaşadıği şehirler basel, roma, liverpool. Bu adam trabzon'da napcak?

Salah bence yaşar Trabzonda müslüman namazında adam

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt