Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.172
- 5.684
- 1.983
4 agustosta bitiyor tebrik ediyorum stadda istifa sesleri yukselmeden bunlar elini cebine atmazlar.Herkese anladigi dilden konusulmali.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten en büyük sorun orası. Neyseki ugucykwuyla orayı kurtardik2 yıldır aponun değişmesini isteyen ben bile oradan vazgeçtim artık şu orta saha beni daha çok korkutuyor Sara harici 6 ve 10 numara bölgeleri acayip soru işareti bide Sara gönderirler komple gider orta saha
Ugucukwu geldi 30 milyonluk daha ne istiyonHocama ne güzel 40 milyonluk oyuncular alınıyor amma he
Yok böyle şans cidden
Onu Okan hoca aldırdıysa bir kaç maç oynatıp ligde inşallah puan kaybetmemize neden olmazZaten en büyük sorun orası. Neyseki ugucykwuyla orayı kurtardik
Durmasin hocanin israrla istedigi ve sahaya çikamayan adam yuzunden bonservis vermeyi kesip kendini campos sanmaya basladi ulan :dHocama ne güzel 40 milyonluk oyuncular alınıyor amma he
Yok böyle şans cidden
Valla söylemlerine göre o aldirmisOnu Okan hoca aldırdıysa bir kaç maç oynatıp ligde inşallah puan kaybetmemize neden olmaz
Türk ve Çeçen mafyaları bir işe yarasın diyorsun.Batrakov’un aracılarını öldürün
Savaş var zaten