Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
4 agustosta bitiyor tebrik ediyorum stadda istifa sesleri yukselmeden bunlar elini cebine atmazlar.Herkese anladigi dilden konusulmali.

Ts şu haliyle salah alıyorsa bizim bruno indirmemiz lazım ama bizimkiler beceriksiz

2 yıldır aponun değişmesini isteyen ben bile oradan vazgeçtim artık şu orta saha beni daha çok korkutuyor Sara harici 6 ve 10 numara bölgeleri acayip soru işareti bide Sara gönderirler komple gider orta saha

red rekoru kirdik herhold

Yine başladılar ellerini attıklarından ret yemeye.
Bu hikayenin sonu belli.

iyi cesaret gerçekten.. on numaraya abuk subuk ligden ne olduğu belli olmayan bir adama milyonlar dökmek.. gidin leao ve diazı alın burası Galatasaray adamlar şu anda alınabilecek durumda ve yaşları makul dünya futbolunda yerleri var.. ondan sonra bebe mi alırsın dede mi alırsın..

images

Hocama ne güzel 40 milyonluk oyuncular alınıyor amma he

Yok böyle şans cidden

2 yıldır aponun değişmesini isteyen ben bile oradan vazgeçtim artık şu orta saha beni daha çok korkutuyor Sara harici 6 ve 10 numara bölgeleri acayip soru işareti bide Sara gönderirler komple gider orta saha
Zaten en büyük sorun orası. Neyseki ugucykwuyla orayı kurtardik

Elimizde CL kozu bile varken tarihin en kotu transfer donemini gecirmek.. masallah bize masallah. :D Onumuzdeki sene konferans kozuyla neler yapariz bakalim.

Eskiden bir karikatür vardi, cölde kalmis bir adam, bir yol suya gidiyor ,diger yol transfere, adam.transferi seciyordu. Ayni böyle bir nöbet.

Geri
Üst Alt