Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Trabzonspor, Vlahovic’e yıllık 6 milyon euro + bonuslar içeren bir teklif yaptı. (Yunus Emre Sel)

Bunu da alırlarsa an itibariyle ligde kadro kalitesi olarak 4.cu siraya düşeriz
tr de dogru yonetilen tek kulup su an
salah transferi evet bence israf ama o da klubun tanitimini saglayacak

Sane iyi topçu ama çok vurdumduymaz... adamın sağı solu ile alakalı bir durum değil bu. Sane nin ayağına top gelince Sane nin ilk olarak ne yapacağı belli soluna çekip adamı geçmeye çalışmak. Nadiren bunu denemediğinde ise mükemmel paslar atabilen müthiş işler yapabilen bir oyuncuya dönüşebiliyor... oyununu öngörülmez yaparsa katkı alınır ama bu şeklide olmaz...
Sane bu dediğini yaparak yıllarca öttürdü İngiltere de Almanya'da. Her maç süper oynayan bir futbolcu zaten yok. Ronaldo'yu Messi'yi alamıyorsan Sane bunların altıdır işte. Yani ne bekliyorsunuz tam olarak kanat oyuncusundan bilmiyorum ama diğer arkadaş bambaşka birşey demiş benim anladığım. Yanındakiler kötü Sane nin potansiyelini göremiyoruz demiş. Topu çekmesi çekmemesi bir anlam ifade etmiyor. Bu adamın tarzı böyle. Bu şekilde rakibi ekarte edip asist yapıyo şut çekiyor. Bunu rakibin bilmesi durdurabileceği anlamına gelmiyor. Messi'nin de ne yapacaği aşağı yukarı belli. Hadi topu al bakalım ayağından

ts baş scoutunun niye istifa ettiği belli oluyor gibi az çok. ts de diğer kulüpler gibi soytarı transferleri modeline geri dönecek.

yine de son 2-3 yılları türkiye tarihinde eşi benzeri olmayan bir yapılanmaydı.

Güya hücum takımıyız ama beklerimiz defansif, ortasaha oyun kurma ve pas özürlü, 10 nomuz yok. Yunus barış sane harici kanadımız yok, 1 tane forvetimiz var

Pas hataları cidden can sıkıcı. Ama yinede sane bu takım için çok önemli oyuncu.
Doğru ama benim bu konuda maalesef başka şüphelerim var. Ne hikmetse takımdaki tüm oyuncular pas özürlü. Çok ilginç birşey nu. Bunun bir sebebi olmalı. Belkide doğru çalışılmıyo antrenmanda

ts'nin salah transferinden anlıyoruz ki bizimkiler şimdiye kadar transfer için kimseyle ciddi bir iletişime geçmemiş. şayet hedef transferin varsa ya alırsın ya çekilirsin 2 ay o ismi konuşmaz kimse.

Doğru ama benim bu konuda maalesef başka şüphelerim var. Ne hikmetse takımdaki tüm oyuncular pas özürlü hakem geldiler. Bunun bir sebebi olmalı. Belkide doğru çalışılmıyo antrenmanda
Evet takımda genel olarak bu sorun var. Tam olarak nedeni de teknik ekip. Ortada sicani antremandan sayiyorlat

Geri
Üst Alt