Murat Temiz
Sarı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 310
- 183
- 288
Bu yonetim son gune kadar boyle surundurecek sonra da cok ugrastik ama kimse o paralar etmez deyip sezonu kapatacaklar. Ahanda buraya yaziyorum, eylul de tekrar iletecegim bu mesaji.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yer yüzünde sane gibi ver kaç yapabilen oyuncu yok. Etrafina teknigi ve oyun zekası olmayan oyuncular koyarsan olacağı budur zaten. Adamın arkasında düz koşu dışında bir numarası olmayan Sallai. Yaninda teknik becerisi 0 olan Torreira. Cevikligi olmayan Sara ve takımda bulunmayan 10 numara koyarsan en fazla bunu alırsın zaten yine iyi götürdü bence
Saydığın oyuncular ne yaptı peki dünya kupasında? Musiala aylardır yerden yere vuruluyor. Wirtz bi var bi yok. Almanya milli takımı eski Almanya değil artikaynen dostum dünya kupasında wirtz musiala kimmichle falan öttürdü zaten final oynattı alamanyayı
sanenin kötü oynama sebebi etrafındakiler ya bizde almanyada niye öyle oldu diyorum ben de saydığım adamlar verkaç yapmayı fln bilmiyor muSaydığın oyuncular ne yaptı peki dünya kupasında? Musiala aylardır yerden yere vuruluyor. Wirtz bi var bi yok. Almanya milli takımı eski Almanya değil artik
Taksitli 30m mu