Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
bu haberciler salak mı leao ile anlaşmaya ne var adama 10 versen geliyor zaten önemli olan milan ile anlaşmak

Yer yüzünde sane gibi ver kaç yapabilen oyuncu yok. Etrafina teknigi ve oyun zekası olmayan oyuncular koyarsan olacağı budur zaten. Adamın arkasında düz koşu dışında bir numarası olmayan Sallai. Yaninda teknik becerisi 0 olan Torreira. Cevikligi olmayan Sara ve takımda bulunmayan 10 numara koyarsan en fazla bunu alırsın zaten yine iyi götürdü bence

alman milli takımının en kötü oyuncusu olmasını da bu oyuncularla açıklayamayız be kemal rengim

şu bize gelip beklenenin altında performans veren isimli topçular için uydurulan bahaneler de amma bayıyor ha

herif orta saha çizgisine paralel 40 metre boş top sürerken top kaybediyor suç takım arkadaşlarının oluyor vay arkadaş

aynen dostum dünya kupasında wirtz musiala kimmichle falan öttürdü zaten final oynattı alamanyayı
Saydığın oyuncular ne yaptı peki dünya kupasında? Musiala aylardır yerden yere vuruluyor. Wirtz bi var bi yok. Almanya milli takımı eski Almanya değil artik

Seni erzurum deplasmanında izlemek istiyorum
Champions League Football GIF by UEFA

Ekonomik anlamda en iyi kulüp olmamız gerekirken tff 1 takımları gibi hareket ediyoruz. Skandal durumdayız. Bu sene nadas senesi belli ki. Şubat mart gibi dursun Özbek ve okan buruk gider. Okan buruk yanlış yapıyor destek vermeyecek bu yönetime, başarı senin ama ilk seni harcarlar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncuyla sabaha kadar anlaş kulübüyle anlaşmadıkça boşa yaygara.

Saydığın oyuncular ne yaptı peki dünya kupasında? Musiala aylardır yerden yere vuruluyor. Wirtz bi var bi yok. Almanya milli takımı eski Almanya değil artik
sanenin kötü oynama sebebi etrafındakiler ya bizde almanyada niye öyle oldu diyorum ben de saydığım adamlar verkaç yapmayı fln bilmiyor mu

beklenenin altında işte kabul edelim bunu artık

Bu abdullah kavukcunun heyecanlandigi topculari merak ediyorum

Geri
Üst Alt