Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Elbette kanat gerekli, Leao bizim için büyük transfer olur da hala 10 numara yok ve gündemde de doğru düzgün bir isim yok. Bir plana göre değil de ne denk gelirse ona göre transfer yapıyoruz.

Yer yüzünde sane gibi ver kaç yapabilen oyuncu yok. Etrafina teknigi ve oyun zekası olmayan oyuncular koyarsan olacağı budur zaten. Adamın arkasında düz koşu dışında bir numarası olmayan Sallai. Yaninda teknik becerisi 0 olan Torreira. Cevikligi olmayan Sara ve takımda bulunmayan 10 numara koyarsan en fazla bunu alırsın zaten yine iyi götürdü bence
Sane iyi topçu ama çok vurdumduymaz... adamın sağı solu ile alakalı bir durum değil bu. Sane nin ayağına top gelince Sane nin ilk olarak ne yapacağı belli soluna çekip adamı geçmeye çalışmak. Nadiren bunu denemediğinde ise mükemmel paslar atabilen müthiş işler yapabilen bir oyuncuya dönüşebiliyor... oyununu öngörülmez yaparsa katkı alınır ama bu şeklide olmaz...

Fener’in kabul edilmeyen teklifini bir de biz deneyelim diye düsünmüsler

Abdurrahim Albayrakı arattılar resmen bu kadar leş bir yönetim olamaz

Galatasaray’da santrfor ve 10 numara için son durum:(Hikmet Pınarbaş)

Santrfor listesinde Ponomarenko’da yeniden hareketlilik var. Güncel sıralama: Ponomarenko, Pejcinovic, Keita. Bu üç isimde de pürüz çıkması halinde ise İlyas Ansah, öneri olarak cepte tutulan alternatif.

10 numara tarafında ise öncelik sıralaması Mora, Can ve Batrakov. Bununla birlikte menajer önerileri de yakından takip ediliyor.

Tüm spor kanallarında Salah transferi övülüyor, bir tane maaş konuşan yok yav 10 tane ts topçusunun maaşını Salaha vetiyorsun bu önemsiz bir şeymi şimdi, fb oyuncu alıyor maaşı konuşsn yok, biz Leaoyu alsak medyada ilk konuşulan verilen maaş ve bonservis olur. Ben geçtim artık parasını Leaoyu alsınlar ki becereceklerine hala inanmıyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gidip tek senesi kalmis Mitoma'yi alin diyecegimde, ama tek senesi kaldi diye kiralik teklifi yapamayiz diye hatirliyorum. Dursun hemen vetosunu koyar onzaman

Bunu bir sürü Galatasaraylı asla anlayamıyo işte. Sonrada Sane öyle kötü böyle kötü. Adam bu kadar tekniği kıt takım ile iyi bile asist sayısı yaptı. Kaç tane kritik maçta Sane nin asisti maçı getirdi. Keşke herkes futboldan anlayıpta yorum yapsa.
Pas hataları cidden can sıkıcı. Ama yinede sane bu takım için çok önemli oyuncu.

Geri
Üst Alt