- 26 Ocak 2021
- 41.472
- 40.760
- 3.078
10. Güne lig başlayıp transfer beklerken barinin hala ucl ne olacak sorusu gibi bir bomba10 noya muhammet reis bombası

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10. Güne lig başlayıp transfer beklerken barinin hala ucl ne olacak sorusu gibi bir bomba10 noya muhammet reis bombası

Dursun anca bizi delirtirDursunun plani adamlari delirtip lanet olsun alin gidin bizi rahat bırakın dedirtmek galiba.
tr de dogru yonetilen tek kulup su anTrabzonspor, Vlahovic’e yıllık 6 milyon euro + bonuslar içeren bir teklif yaptı. (Yunus Emre Sel)
Bunu da alırlarsa an itibariyle ligde kadro kalitesi olarak 4.cu siraya düşeriz
Sane bu dediğini yaparak yıllarca öttürdü İngiltere de Almanya'da. Her maç süper oynayan bir futbolcu zaten yok. Ronaldo'yu Messi'yi alamıyorsan Sane bunların altıdır işte. Yani ne bekliyorsunuz tam olarak kanat oyuncusundan bilmiyorum ama diğer arkadaş bambaşka birşey demiş benim anladığım. Yanındakiler kötü Sane nin potansiyelini göremiyoruz demiş. Topu çekmesi çekmemesi bir anlam ifade etmiyor. Bu adamın tarzı böyle. Bu şekilde rakibi ekarte edip asist yapıyo şut çekiyor. Bunu rakibin bilmesi durdurabileceği anlamına gelmiyor. Messi'nin de ne yapacaği aşağı yukarı belli. Hadi topu al bakalım ayağındanSane iyi topçu ama çok vurdumduymaz... adamın sağı solu ile alakalı bir durum değil bu. Sane nin ayağına top gelince Sane nin ilk olarak ne yapacağı belli soluna çekip adamı geçmeye çalışmak. Nadiren bunu denemediğinde ise mükemmel paslar atabilen müthiş işler yapabilen bir oyuncuya dönüşebiliyor... oyununu öngörülmez yaparsa katkı alınır ama bu şeklide olmaz...
Doğru ama benim bu konuda maalesef başka şüphelerim var. Ne hikmetse takımdaki tüm oyuncular pas özürlü. Çok ilginç birşey nu. Bunun bir sebebi olmalı. Belkide doğru çalışılmıyo antrenmandaPas hataları cidden can sıkıcı. Ama yinede sane bu takım için çok önemli oyuncu.
asıl olay leao değil
daha büyüğü
şimdiden söyleyelim
müsterih olun
Abdurrahim Albayrakı arattılar resmen bu kadar leş bir yönetim olamaz
Evet takımda genel olarak bu sorun var. Tam olarak nedeni de teknik ekip. Ortada sicani antremandan sayiyorlatDoğru ama benim bu konuda maalesef başka şüphelerim var. Ne hikmetse takımdaki tüm oyuncular pas özürlü hakem geldiler. Bunun bir sebebi olmalı. Belkide doğru çalışılmıyo antrenmanda
Umarım bunu da alırlar. Fb ve bjk'ye kalmasın vlahovicTrabzonspor, Vlahovic’e yıllık 6 milyon euro + bonuslar içeren bir teklif yaptı. (Yunus Emre Sel)
Bunu da alırlarsa an itibariyle ligde kadro kalitesi olarak 4.cu siraya düşeriz