- 4 Ağustos 2009
- 91.011
- 72.425
- 5.358
Faslı oğuz aydını bize sokacaklar imdatttr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paylasildi mi bilmiyorum ama
Ilginc bir süphe
saç ektirdi topa kafa vuramaz gelmesinBari Çalhanoğlu'nu alalım. Böyle bir hat kağıt üzerinde hiç de fena gözükmüyor. Hakan Osimhen'i fazlaca pozisyona sokar. Duran toplarda da etkili oluruz. Benim anlamadığım en olmadık anlarda Hakan aşkımız kabarıyor, transfer etme şansımız olduğundaysa ilgilenmiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 330350
Zamaninda Malatyaspor da Eder,Serginhio ,Carlos gelmişti.O zamanda şartsız kuralsız kayisicilar şampuan olacak demissindir kesin senLig başlamadan koşulsuz şartsız Trabzon şampiyonluğuna ok misiniz
Hocam gelirse Leao dan sığır press ve beke yardım bekler BahadırımLeao Zaha gibi sürekli 1e 1 deneyip takım oyununun anasını belleyecek bir oyuncu profili çiziyor. Hayatta 50 falan sıkılmaz
Azizim, orada da Barış'ı satıp parasıyla direk Ferdi çekelim orayı denkleştirelim.Hocam gelirse Leao dan sığır press ve beke yardım bekler Bahadırım![]()
Bu orta sahayı çok doverlerBari Çalhanoğlu'nu alalım. Böyle bir hat kağıt üzerinde hiç de fena gözükmüyor. Hakan Osimhen'i fazlaca pozisyona sokar. Duran toplarda da etkili oluruz. Benim anlamadığım en olmadık anlarda Hakan aşkımız kabarıyor, transfer etme şansımız olduğundaysa ilgilenmiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 330350