Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Son saatlerde baskıyı artırmışız. Sıcak temaslar mı yoksa :)

benim icin bilal el khannous’un herhangi bir oyun ici kusuru yok. her seyi var. biraz 8,5 kimlikli bir profil oldugu icin skorer bir sezonunu gormedik. ustelik iyi sutor olmasina ragmen. sobozlai’nin cikis yaptigi stiline bire bir benzetiyorum her acidan.

can uzun’un oyuncu profilinin aslinda bir forvet oldugunu da unutmamak lazim.

Bari Çalhanoğlu'nu alalım. Böyle bir hat kağıt üzerinde hiç de fena gözükmüyor. Hakan Osimhen'i fazlaca pozisyona sokar. Duran toplarda da etkili oluruz. Benim anlamadığım en olmadık anlarda Hakan aşkımız kabarıyor, transfer etme şansımız olduğundaysa ilgilenmiyoruz.

1000254602.webp

Gene yanlış ki Leao alacaksan acelen yok rakibin zaten alamıyor önce 10 numarayı çözeceksin orayada ne vereceği belirsiz Batrakov filan değil asıl kaliteli ayağı alacaksın.

leao'yu almak demek şu transfer döneminde yapılmış en gerizekalı hamlelerden birini yapmayı başarmak demektir

başka da bir şey demiyorum

leao gelip barış'ın geçen sene verdiği skoru katkıyı genel olarak versin eşek gibi anırırım forumu da bırakırım vs

malın önde gideni iki çalım atabildi 1-2 sene top oynadı diye millet ronaldinho zannediyor

Geri
Üst Alt