Transfer Nöbeti #8

abarttığımı düşünebilirsiniz ama tahmin edilenden daha fazla eksik var

1 tane üst düzey stoper
1 tane üst düzey 6 numara
1 tane üst düzey 10 numara
1 tane kaliteli sol kanat
1 tane kaliteli sağ kanat
1 tane kaliteli santrafor yedeği
1 de duruma göre 8 numara

lesley gibş transfer yapacaklarsa ya da 3-4 adam alıp bırakacaklarsa kasım aralık aylarında bizi felaket bekliyor

Bu fotoğrafı gördüğümden beri artık hafızama kazındı direk bu geliyor muhtemelen bundan sonra Burhan gelmez. :asd: :asd: :asd:
HOuFpBZXMAAt6pn

Kavukcu ordaki heriflere hangi sorulari sorabilirler listesini vermistir ve ezbere ettigi cevaplari verir ve devam transfer yapmamaya bakar.

Erken konuşmayı sevmem ama Lesley bizi tatmin edecek gibi görünmüyor. Kanat bekleri hücumcu değilken torreira Lesley ile ne iyi kesici ne de üretken takım olabiliriz. Bu takımda şuan en önemli parçanın orta saha olduğu görülüyor. Leao falan hikaye. 6,8,10 üçü de lazım. Lesley bence memnun etmeyecek. İş zor görünüyor
Nhaga daha çok umut veriyor Şükrüm👀😍

Sol stoper sağbek 6-8-10 numara, Sane'nin yerine muhakkak adam, sol kanat ve forvet direk alınmalı. Bu adamların en az 5'i üst düzey olmalı

Leao benim için bir gamechaneger ama takım Reijnders diye bağırıyor. Tek hakkım varsa Reijnders'i alırım ve Sara ile birlikte kullanırım. Can'ı da kanat ve 10 numara rotasyonunda kullanmak üzere transfer ederim.

Reijnders
Can
Zeze
Meite

Bu 4'lü bana göre bu saatten sonra yapılabilecek en iyi kombinasyon olur.

1 tane üst düzey stoper

lesley gibş transfer yapacaklarsa ya da 3-4 adam alıp bırakacaklarsa kasım aralık aylarında bizi felaket bekliyor
hoca eksik HOCAAA

Alın size iki 11'li kadro:
Çakır
Singo Sánchez Jakobs Elmalı
Torreira Sara
Sané Gündoğan B. Yılmaz
Osimhen

J. Yılmaz
Sivaslıoğlu Lemina Bardakcı Karataş
Ugochukwu Aydın
Akgün Nhaga Sallai
Yüzgeç

+Kaan Ayhan, Arda Ünyay, Yalın Dilek

Yönetim ve hoca takımı böyle görüyor. Gelecek oyunculara ekstra gözüyle bakıyorlar.

Abdullah Kavukcu: 500 milyon değil 5 milyon demek istemiştim. Yalnıs anlaşıldı.

1 tane üst düzey stoper

Lucumi
Mandela Keita
Diaz
Leao
?
Kader Meite
Reijnders

Kavukcunun "Baskanimiz onderliginde calismalarimiz..." cumlesi kuracagina eminim.

hoca eksik HOCAAA

hocaya da yeri gelir eleştirimi yaparım ama şimdilik hocalık değil bu durum

bu takım hem sayısal hem de niteliksel olarak erimiş ve miadını doldurmuş ve büyük değişim lazım

ha hoca bunu görmüyorsa onu bilemem artık

Takımda gerçekten işe yarar kaç oyuncu var bakalım

Kale: Uğurcan, Jankat
Bekler: Sallai, Jakobs, Kazımcan
Stoper: Sanchez, Abdül, Lemina
Orta alan: Sara, Nhaga
Kanatlar: Barış, Sane, Yunus
Forvet: Osimhen

14 adam yazabildim. Bunlardan 11'e gönül rahatlığıyla 6 kişi yazabiliyorum. Hadi 7 diyelim. Kalan 7 yedek ve rotasyon. Diğer yer kaplayan gereksizleri yedeğe bile yazmam.

bu beceriksizlerin 1 tane transfer başarısı var mı
75 milyon serbest kalma bedeli olan osimheni 75+5 milyon bonservis 20 milyon maaşla transfer etmek mi başarı?
36 milyona uğurcanı son gün getirmek mi başarı?
15 milyon maaşla sane getirmek mi başarı?

sanchezi 9 milyona, torreirayı 6 milyona, abdulkerimi 3 milyona getirmek başarıdır. mertense 3.5 milyona sözleşme imzalatmak başarıdır
bunları yapan adamı da bertaraf etti bu hainler

Geri
Üst Alt