- 4 Ağustos 2009
- 90.952
- 72.300
- 5.358
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katiliyorum. Muhtemelen bizim yonetimin ortaya saldigi kolpalardir. Konusulan teklifler gelse su ana kadar Sallai, Singo, Sara, Baris ve Sanchez satilmisti.bu haberler kesinlikle uydurma yav yok barış'a 40 veriyolarmış singo'ya 30 veriyolarmış gram inanmıyorum teklif olsa çoktan satılmıştı
TombalaUmudum biz şuan ne çekiyoruz![]()
Arasım saçın sarıydı hangi ara boyattın, bir sonraki postta laciverde boyamayasın
Aziz'e o soru sorulur mu Murat
Bize güvenin çalışıyoruz eli kulağındadırKavukçu açıklama yapıyorsa transferler eli kulağındadır
Transfer dönemine bakınca
Şaka bir yana Nunez, Arabistan'da bile gol atamıyor. Oraya gidip gol atamayan nadir forvetlerdenTrabzon, Salah çekiyor. Beşiktaş, Nunez çekiyor herkes bir şey çekiyor.
Kavukçu'ya Mayıs'taki 500 milyıon Euro bütçe açıklamasını hatırlatacak bir babayiğit çıkar mı acaba ?
Defansa koyarız, rakip hücumcuların dikkatini dağıtsınSon dakika: Dua Lipa, Galatasaray'da çok gizli bir operasyondu. Akıl değil mantık transferi uzun süredir uğraşılıyordu.
![]()
Eli neresinde olursa olsun, artık transfer gelsin AhmedimKavukçu açıklama yapıyorsa transferler eli kulağındadır
Tineri çekince kendine gelirŞaka bir yana Nunez, Arabistan'da bile gol atamıyor. Oraya gidip gol atamayan nadir forvetlerden