- 30 Ağustos 2009
- 30.234
- 20.204
- 2.593
Daha yüksek sesle yönetim istifa diyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EyvahSeni GS formasıyla izlemek istiyorum
![]()
Oyuncuyu hiç izlemedim ama bu yorum ile almamamız gerektiği kanaatindeyimSeni GS formasıyla izlemek istiyorum
![]()
Nhaga daha çok umut veriyor
Leao işi muhtemelen şöyle tahmin ediyorum yüksek maaş ile kafaladık fenere gitmesin diye milands oyuncuyu satamazsa bizim teklife yaklaşır diye düşündüler muhtemelen oyuncunun talibi yok biz ve fenerden başkafener yarın son teklifi yapacakmış leao için artık belli olsun su süreç
KomikOyuncuyu hiç izlemedim ama bu yorum ile almamamız gerektiği kanaatindeyim
Net Bruno fernandes bekliyorlar o işin oluru yok muhtemelen de hayırlısı
Bende aynı şekilde bu herif sadece konuşmayı bilmiyor sorun orada iletişim yönü zayıf ama ben iyi bir kadro bekliyorumKavukçu iddialı konuşmuş valla ben gaza geldim.
Bu arada batrakov videolardaki gibiyse baya baya topçu
Alınabiliyorsa alınmalı topa vuruşları baya kaliteli oyun içinde nasıl bir profil bilmiyorum hantal mı koşular varmı baskı yapıyor mu vs videolarda sara da çok fena duruyor çünkürusya coğrafyasındaki en iyi player an itibariyle
Konuşması pek tatmin etmedi ama bir yönetici çıkıp konuştuysa sanki 1-2 transfer yakın olabilir gibi geliyor bana.Kavukçu iddialı konuşmuş valla ben gaza geldim.