Transfer Nöbeti #8

Uğur olayı eksik hatırlıyor. O transfer döneminde yine fazla bonservis harcamasına izin verilmediği için sadece sanchez için para kaldı ve ortasaha için bütçe yoktu. Erden timur keyfinden beklemedi yani, bütçe yoktu ve hiç olmayacağına ndombele kiralandı öylesine.

ayrica sofyan amrabat ile anlasmistik ama adamin tek bir ozru vardi, man utd teklif yaparsa oraya giderim dedi. harbiden de teklif yaptilar ve oraya gitti.

seferovic ilk haftalar kotu cikmasa icardi alinmayacakti yalani gibi mevcut populizmi besleyen bir yalan daha.

Bunlar büyük bi yanılgı olarak kendi takımlarının çoook güçlü olduğunu düşünüyorlar, 1 2 takviye ile işi kotaracaklar güya

Ulen bu takımdan osimheni çıkar gene 13.'lüğe oynar siz neden bahsediyorsunuz

Ayni bölgede 10 topcuyla görüşüp hiçbirini alamamak nasil bir kazmalik yahu

Şu kavukcuyu futboldan sorumlu yönetici yapan başkan ve bu başkanı seçen genel kurulun yatacak yeri yok.Liseymiş kültür yuvasıymış yok herkes üyemi yapalımmış hadi ordan..İşte bu kültür yuvasından çıkan yöneticiler..

ayrica sofyan amrabat ile anlasmistik ama adamin tek bir ozru vardi eger man utd teklif yaparsa oraya giderim dedi. harbiden de teklif yaptilar ve oraya gitti.

seferovic ilk haftalar kotu cikmasa icardi alinmayacakti yalani gibi mevcut populizmi besleyen bir yalan daha.
O dönemi erden timur anlattı. Bir çok topçuyu bonservis bütçesi olmadığı için bekletmiş, ön elemeyi geçip şl'ye katılınca biraz bütçe açıldı ve sanchez alındı o parayla. Şu bütçeler onun elinde olsa eylülü falan beklemezdi

Ben Kavukcunun transfer görüşmelerinden çok heyecanlanıyorum

Bir kişi sağlam para çakacağız bundan eminim geri kalan genç kiralık olacak inşallah parayı gömdüğümüz isim sağlam biri olur 30-40 gömecekker birine imşallah Reijnders bruno falan olur benim anladığım 10 numaraya para gömip leaoyu kiralık çözmeye çalışıyorlar 10 no işi olmazsa leoya gömeriz muhtemelen

Seni GS formasıyla izlemek istiyorum
images

Ağustos ayında hala aynı bölgede 10 futbolcu varsa elinde alternatif, onu hala 2-3'e indiremediysen o da beceriksizlik... Lan insan eler birkaçını bari...

Aslında bunun meali şu; menajerler 10 tane topçu getirdi işte bakıyoruz hangisi daha iyi gözünüzü boyar veya hangisi kiralık + opsiyon kabul eder diye...

O dönemi erden timur anlattı. Bir çok topçuyu bonservis bütçesi olmadığı için bekletmiş, ön elemeyi geçip şl'ye katılınca biraz bütçe açıldı ve sanchez alındı o parayla. Şu bütçeler onun elinde olsa eylülü falan beklemezdi

kaldi ki davinson alindiginda epey bir gerek var miydi stoper almaya yorumu vardi. sanki stoper krizindeymisiz de son anda alabilmisiz gibi bir durum yoktu. herkes nelsson’a cok guveniyordu.

Bunlar büyük bi yanılgı olarak kendi takımlarının çoook güçlü olduğunu düşünüyorlar, 1 2 takviye ile işi kotaracaklar güya

Ulen bu takımdan osimheni çıkar gene 13.'lüğe oynar siz neden bahsediyorsunuz
İşte boşuna futboldan anlayan sportif direktör istemiyor taraftar. Yönetim takımın kadrosundaki eksikliğin ve rakiplerin kadrolarını daha da güçlendirdiğinin farkında değil

İletişim eksik neden konuşmuyorlar falan diyorduk ama adam keşke konuşmasaydı psikolojimiz daha iyi olurdu.

Orta sahaya birisi gelmezse ne Batrakov ne Can bize ilaç olacak.
Bakın görün yine bol bol uzun top izleyeceğiz. En iyisi Osimhen'ie benzer birisini daha almak

Geri
Üst Alt