Aşil Ohtani
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2026
- 118
- 124
- 43
ponomarenko 5 yıllık contrat imzalamış alamayız artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallaha ben okeyim abi 8 keşke alsalar hatta şuna bile okeyim batrakov sara 8 ileriye can uzun 10 no ya defans olarak zayıf olur belki ama pad kalitesi dikine oynama çözer top hakşmlyeti yüksek olur barça style zor maçlarda Lemina 6 ya çekip 4-2-3-1 den 4-3-3 e dönerizHocam forvetten ziyade bir tane daha u23 8 alsınlar. Forveti bi şekilde çözeriz ama ortasaha kan ağlıyor
Ne alaka mk ya Salah önü boş kaleye gidemiyordu DKda en sonTs çok tehlikeli takım oldu. Şampiyonlukta iddialı olmaları salahın ne kadar takacağına bakacak. Muhtemelen bu sene derbi deplasmanlarında galibiyet yüzü göremeyeceğiz
Greenwoodun mentaen çökeceğini düşünüyorun. Salah fizik olarak toparlarsa geçmiş olsunNe alaka mk ya Salah önü boş kaleye gidemiyordu DKda en son
Abartmayın herşeyi
Trossard da iyi ama bir takımı sürükleyemez. Hayatı yardımcı rol olmakla geçti.
Ekstra üst seviye kalite katacak tek adam Greenwood şu an.
Yasak kaynak sanırım. Haberleri de pek doğru çıkmayan biri genelde.
İkisinide istiyorum hatta brunoyuda istiyorum yetmez abi doldursunlar ne varsa konuşmayı biliyorlar Eylül aşağı Eylül yukarıLeao istemeyen tayfa Batrakov hayali ile yaniyor
Bu arkadaslar Icardi mi ismini hatırlamadığım şu hantal forvet mi oylamasında icardi yi secmeyenler ile aynı
Çöker çökmez bilmem ama 15 gol 15 asisti bence garantiGreenwoodun mentaen çökeceğini düşünüyorun. Salah fizik olarak toparlarsa geçmiş olsun
Bazen her şeyi abartıyorsunuz. Jakobs 2 maçta adım attırmadı. DK'da yine fizik olarak hiç iyi değildi.Ts çok tehlikeli takım oldu. Şampiyonlukta iddialı olmaları salahın ne kadar takacağına bakacak. Muhtemelen bu sene derbi deplasmanlarında galibiyet yüzü göremeyeceğiz
Muradım atını seven kovboy fotosu da gelir mi
İkisi de bir Sané etmez bana göre ne trossard ne Salah.
Sane alman medyasının kurbanı oldu bence
Futbol gurmesiNe alaka mk ya Salah önü boş kaleye gidemiyordu DKda en son
Abartmayın herşeyi
Trossard da iyi ama bir takımı sürükleyemez. Hayatı yardımcı rol olmakla geçti.
Ekstra üst seviye kalite katacak tek adam Greenwood şu an.