Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.877
- 11.228
- 1.838
forumu okuyorlarsa vardirSürekli Leao ile temaslar yaziliyor ciziliyor, Milanın haberi varmı bundan..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumu okuyorlarsa vardirSürekli Leao ile temaslar yaziliyor ciziliyor, Milanın haberi varmı bundan..
Bariş osimhen nin arkasinda iyi 10 koysak bir şey olmaz. Zaten baris ve osimhen derbi oyuncusu arkasında iyi bir herif olsa akar.Ts çok tehlikeli takım oldu. Şampiyonlukta iddialı olmaları salahın ne kadar takacağına bakacak. Muhtemelen bu sene derbi deplasmanlarında galibiyet yüzü göremeyeceğiz
sanmıyorıum en az 50m isterlerFb pavlidisi alacak galiba.
Can Longgggggggg golle bitsin artık bu iş hem Leao hem Can Long istiyorum.
Malinovsky + Salah ve Onuachu... Duran toplarda bu sene rekolte gelebilirTs çok tehlikeli takım oldu. Şampiyonlukta iddialı olmaları salahın ne kadar takacağına bakacak. Muhtemelen bu sene derbi deplasmanlarında galibiyet yüzü göremeyeceğiz
Manu singoyu gerçekten istiyor mu acaba bence istiyor olabilir Manu bu tarz beklere para döküyor atlet fizikli geçmişten beri bissakka dorgu evra hemen hemen hepsi atlet adamlardıKeşke cidden Singo Bruno takası ihtimali olsa, Singo’yu omzumda götürürüm.
O iyi 10 can mı veya bartakov mu bilemedim. Daha çok oyunu tutacak takımı yönetecek biri gelmeli gibi duruyorBariş osimhen nin arkasinda iyi 10 koysak bir şey olmaz. Zaten baris ve osimhen derbi oyuncusu arkasında iyi bir herif olsa akar.
tor oynamasın zaten oynamıyor 1 senedirLeao-Can-Batrakov-Beraldo
Böyle bir şey yapabilir mi acaba bizimkiler?
Şunu yapsak bile merkezde Torreira-Lemina ikilisinin oynayacak olması tüm keyfimi kaçırıyor.
Nşada alamamaları lazım ama adamlar limitsizsanmıyorıum en az 50m isterler
Yerine oynayacak kimse yok ki. Uguçükü mü oynayacak?tor oynamasın zaten oynamıyor 1 senedir
evet bonservis 50 sıkmaları lazımFb pavlidisi alacak galiba.
Onu bilmiyomda ben olmayacak olani diyeyim bruno işi mesela baya kapatırdı bruno arkaya pas atma canavarı barisla osimhen ise koşmakta. Bu batrakovda defans arkasina iyi pas atiyorsa bir şeyler olur belki.O iyi 10 can mı veya bartakov mu bilemedim. Daha çok oyunu tutacak takımı yönetecek biri gelmeli gibi duruyor
Yat uyu rts dursun 30dan basladi 50ye cikmasi 20 günü bulur.Bu gece uyku yok gibi hadi be yüklen yönetim bitsin şu Leao işi huzurla