Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Ts çok tehlikeli takım oldu. Şampiyonlukta iddialı olmaları salahın ne kadar takacağına bakacak. Muhtemelen bu sene derbi deplasmanlarında galibiyet yüzü göremeyeceğiz
Bariş osimhen nin arkasinda iyi 10 koysak bir şey olmaz. Zaten baris ve osimhen derbi oyuncusu arkasında iyi bir herif olsa akar.

Taraftar olarak maliyet hesabı yaparsak dursun ne yapar siz düşünün stoper,8 numara,10 numara,leao,yedek santrafor hepsi alınmalı oda en az

Ts çok tehlikeli takım oldu. Şampiyonlukta iddialı olmaları salahın ne kadar takacağına bakacak. Muhtemelen bu sene derbi deplasmanlarında galibiyet yüzü göremeyeceğiz
Malinovsky + Salah ve Onuachu... Duran toplarda bu sene rekolte gelebilir

Takim icin son 2 senedir en onemli 3 oyuncudan biridir ama kalirsa bence barisin cokus senesi olacak .. Hem sezon sonu hem WC oyle bir vibe verdi bana ..

O iyi 10 can mı veya bartakov mu bilemedim. Daha çok oyunu tutacak takımı yönetecek biri gelmeli gibi duruyor
Onu bilmiyomda ben olmayacak olani diyeyim bruno işi mesela baya kapatırdı bruno arkaya pas atma canavarı barisla osimhen ise koşmakta. Bu batrakovda defans arkasina iyi pas atiyorsa bir şeyler olur belki.

.Cok bir beklentim yok ama Salahin gelmesine sevindim klas bir adam izleriz ..Ts'ye boyle bir profil lazimdi

Geri
Üst Alt