Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.274
- 3.462
- 1.198
hayatımıza milan'ın ali naci'si de girdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Durum tamamen bu bence 1-2 güne olur bu işMilan takimda kalacak ayagi cekip rakami koruma pesinde.
Niye inada bindirsin, planladığının tam iki katı para verdik, tüm zamanların bonservis rekorunu kırdı ts, Haziran'da alsak 25 milyonun altında vereceklerdiGeçen sene, 3 ay kaleci diye kıvrandırdılar milleti. Allah yüzümüze baktı da, Uğurcan düştü şansımıza. Trabzon işi inada bindirip "vermiyorum kardeşim" dese ne olacaktı mesela?
Bence 1-2 gunluk is degil renkdas İtalyanlar hep boyle yapiyor hafta sonuna bekliyorum benDurum tamamen bu bence 1-2 güne olur bu iş
Niye öyle diyorsun reis..Ama bizim elit kültür abidesi lisemiz var.Ve bunlardan oluşan bir genel kurulumuz var..Şunu da söylemek istiyorum, biz kulüp olarak Okan hocadan sonrasını konuşurken esas konuşulması gereken şey yeni yönetim
Guardiola’yı getir böyle yönetimlerle beklenen verim olmaz.
Erden Timur ve benzeri insanların olduğu bir yönetimle ortalama bir TD bile çok iyi iş yapabilir
Oyuncu yetiştirmeyi boş verin yönetici yetiştiremiyoruz
Koskoca Galatasaray camiasının yöneticilerinin çapsızlığı korkunç
Tutturdugu bir tane haber yok kolpaci davarin
Bu adam inanmaya değer biri mi? Tanımadığım için soruyorum, geçen hafta o kadar yazdı yazdı sildi, dediklerinin çoğu boşa çıktı.
Hocam kimseye güvenim yok Dursun Özbek zamanında Grosskreutz'u alıp oynattıramamış başkan adam sahaya çıkmadan bir bokluk olabilirBu adam inanmaya değer biri mi? Tanımadığım için soruyorum, geçen hafta o kadar yazdı yazdı sildi, dediklerinin çoğu boşa çıktı.