Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Yok mu Bruno Fernandes transferine de sponsor olacak buyuk bir sirket.. yoksa biz haric herkese mi yapilacak bu guzellikler?)))

Newcastle fena karıştı... Adam gibi bir sportif direktörümüz olsa gider oradan adam zorlar.

Osula için kaç para isterler acaba? Tam bizlik forvet valla.

Bu arada ben Joe Willock'u da çok isterim. Bizim orta sahamızda olmayan ve en çok ihtiyacımız olan bir profil.

Geçen sene, 3 ay kaleci diye kıvrandırdılar milleti. Allah yüzümüze baktı da, Uğurcan düştü şansımıza. Trabzon işi inada bindirip "vermiyorum kardeşim" dese ne olacaktı mesela?
Niye inada bindirsin, planladığının tam iki katı para verdik, tüm zamanların bonservis rekorunu kırdı ts, Haziran'da alsak 25 milyonun altında vereceklerdi

Şunu da söylemek istiyorum, biz kulüp olarak Okan hocadan sonrasını konuşurken esas konuşulması gereken şey yeni yönetim

Guardiola’yı getir böyle yönetimlerle beklenen verim olmaz.

Erden Timur ve benzeri insanların olduğu bir yönetimle ortalama bir TD bile çok iyi iş yapabilir

Oyuncu yetiştirmeyi boş verin yönetici yetiştiremiyoruz

Koskoca Galatasaray camiasının yöneticilerinin çapsızlığı korkunç
Niye öyle diyorsun reis..Ama bizim elit kültür abidesi lisemiz var.Ve bunlardan oluşan bir genel kurulumuz var..
Bu klüp bunlara kalsa ne avrupada kupa alınırdı.Bu kadar şampşyonluğuda rüyamızda göremezdik..
Her lisesiz başkan sırf liseli diye seçimi kazanmak için vasıfsız adamları dolduruyor yönetime..
Galatasaray çığ gibi büyüyor biz hala kabuğumuzu kıramıyoruz.Üç beş tane geberiğin radikal kararlar aldığı az sayıda insanların olduğu genel kurullar görüyoruz.
Az olsun benim olsun zihniyetine sokayım bunların.

Geri
Üst Alt