Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Mora çok yetenekli, dikine çalım atıyor, Yunus’un daha yeteneklisi ama hypelandığı seviyeye ulaşmadan Porto’nun bırakacağını pek sanmıyorum.

Khanus da hikaye, gelirse ya Batrakov ya da Can gelir.
Porto'nun serbest kalma bedeline ya da biraz daha altına bırakabileceği konuşuluyor. Çıkış yaptığı sezonun sonunda geçtiğimiz yaz Arabistan'a transferi direkten dönmüş. Villas-Boas anlaşmıştık, teklif bekliyorduk ancak teklif gelmedi diyor. Biz onların istediği parayı bu çocuk için vermeyiz, potansiyele kadroda böyle eksikler varken 50m€ üstü bonservis harcamaz Dursun Özbek. Porto parayı getirirsen alıp gidebilirsin diyor, 70m€ çıkış maddesi hala duruyor diyorlar.

Adı geçen tüm genç isimler şu tecrübesiz bu yeteneksiz bu şöyle şu böyle diye eleştiriliyorken transferi mümkün olsa El Khannouss'a emanet mi edilecek 10 numara? :D Komik.

şimdi izlicem bakalım nasılmış velet

Can dışındakilerin alayı çelimsiz yalnız

Bir de pembe götlülerse yandık

Mora bariz öyle, Khannus’u da beğenmedim hiç dünya kupasında.

Batrakov’un videosunu dahi izlemedim.
Mora'nın videosunu izlerken aklıma bir ara bizde de oynamış yine gençken wonderkid denilen Meksikalı Givoani Dos Santos geldi. Aralında en neti Can bence. Batrakov çok sorumluluk alan bir çocuk, sürekli hareketli ve topa kendini gösteriyor diye yorumluyor izleyenler ama yaptığı lig Rusya ligi. Ethan Nwaneri biz neden bu çocuğa hiç kiralık + opsiyon teklifi yapmadık acaba? Geçen sene Marsilya'ya kiralamışlardı bize de kiralayabilirdiler sanki.

yav dönüp dolaşıp heriflerin istediğini vereceksek niye aylardır opsiyonlu kiralık diye kıvrandık
bu nasıl bir transfer ekibi

HO9rh9_WoAATcAv

Geri
Üst Alt