Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
can uzun gelimlerse başka bi 10 daha gelecek mi

Tercihiniz hangisi olurdu. Ben Can Uzun- Bilal- Batrakov- Mora sıralamam bu şekilde olurdu. Bana göre Barış gidiyorsa ki geçen sezon PL'den istediğimize yakın teklif gelirse bırakırız dedik o yüzden gitmek istediği de noktada artık satmalıyız. Can kesin gelmeli + diğer 3'lüden biri daha gelmeli Bilal iyi olurdu.

Can'in herhangi bir transferden bagimsiz takima katilmasi gerektigini dusunuyorum. Sol kanat-santrafor yedekler 9.5 gibi 10 oynar.

El Khannouss --> Plettenberg'e gore 60m + bonus isteniyor.
Mora --> Yazilanlara gore en az 50m isteniyor.

Bu sartlarda Batrakov 25-30M civarina biterse kesinlikle onu isterim.

bence çok maç var ama ön tarafın gayreti ile görünmeyen veya ligde rakiplerin o geçişleri bitirememesi sebebi ile büyümeyen

ama ilk aklıma gelen maç süper kupa fener maçı

2 gün önce gelen adam süpürmüştü bizimkileri
En baba orta sahaları getirsen de yiyeceksin o geçişleri, o kadar kötü durumda olsa Liverpool’u yenemezdin, Atleticoyla kafa kafaya oynayamazdın, 10 kişi kalıp iki maçta da Beşiktaş’a üstünlük kuramazdın.

O fener maçı saha dışında kaybedildi en başta, bizimkiler tatil kafasında çıktı TS rahat geçince üstüne zemin leşti, Osimhensiz oynadığın her maç zaten kötü oynuyorsun, Icardi takımı ileri itemiyor çünkü.

3 gün önce gelmiş adam Rams Park’ta da tokatlasaydı üstüne yanında Kante vardı, içlerinden geçti Torreira o gün.

Aslan taraftarlarımız tepki böyle verilmeli gidip stada bağırmak boş iş, seviyorum renkdaşlarımızın birlikteliğini. Bilet sayısı mükemmel.

Tercihiniz hangisi olurdu? Ben Can Uzun- Bilal- Batrakov- Mora sıralamam bu şekilde olurdu. Bana göre Barış gidiyorsa ki geçen sezon PL'den istediğimize yakın teklif gelirse bırakırız dedik o yüzden gitmek istediği de noktada artık satmalıyız. Can kesin gelmeli + diğer 3'lüden biri daha gelmeli Bilal iyi olurdu.

Baris gidiyorsa buradan canla beraber bi kisi daha gelmeli dedigin gibi kesinlikle. Bende can + bilal derim ama sanki can + batrakov olacak

HO9U_unXQAEwGwh

Mora güzel oyuncu belli ama çok para ister Porto bide oyuncu burada gelişimini tamamlayamaz bize o mevki için olmuş adam şart

allah aşkına şu batrakov mudur nedir , şunu elesinlerde artık , can man mora kim gelirse gelsin ağzımı açmıcam

yeterki o çocuk gelmesin , rus ligini ne kadar büyüttünüz ya , adam kalmadı ligde anasını satıym , defansları iyi izleyin topa girmiyor adamlar bilerek resmen

barış giderse bize 2 sol kanat 1 on numara 1 de sağ kanat gerek miyor mu

o şurada bu burda oynar derken ilk sakatlıkta yedek kulübesinde cafer can oluyor

Hangi isim daha tatli geliyorsa biraz da ona gore yorum yapiliyor. Gunlerdir Batrakov'un kilosu konusuluyor.. :D

Batrakov 65 KG, çelimsiz bulundu, oyuncuyu eleştirirken ligiyle birlikte en fazla şikayet edilen nokta bu.
Mora 56 KG, baya beğenildi. :D

Abi 50-60lara cıkacaksam Mora değil Bruno Fernandes veya benzeri bir adam kovalarım.

Geri
Üst Alt