Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Batrakov transfer edilirse ben iptal. Bu adam sezonu 3 gol, 4 asistle tamamlar en fazla. Daha da beklentiye girmeyin derim. İlk defa bir oyuncu için bu kadar negatif düşünüyorum.

Tercihiniz hangisi olurdu? Ben Can Uzun- Bilal- Batrakov- Mora sıralamam bu şekilde olurdu. Bana göre Barış gidiyorsa ki geçen sezon PL'den istediğimize yakın teklif gelirse bırakırız dedik o yüzden gitmek istediği de noktada artık satmalıyız. Can kesin gelmeli + diğer 3'lüden biri daha gelmeli Bilal iyi olurdu.

Geçen sene hangi maçta orta saha delik deşik oldu ya

Ciddi şekilde kaybettiğimiz 3 maç var koca sezonda

Frankfurt - gitti Lemina yerine Icardi aldı orta sahayı boşalttı orada.

Liverpol - herkes kötüydü

Samsun - Takım salmıştı 10 kişi kaldık devamında vs saçma bir maçtı, Osimhen en çok saçmalayandı o maç

Zorluk seviyesi yüksek bir çok maçtan çıktı geçen seneki orta saha hattı, bu kadar da nankör olmayın. Taş gibi bir 6 no gerekiyordu onu da almadık, devre arası Pape Gueye isteyen adam yazın alakasız profilde Lesley istiyorsa bu da hoca tercihidir.

bence çok maç var ama ön tarafın gayreti ile görünmeyen veya ligde rakiplerin o geçişleri bitirememesi sebebi ile büyümeyen

ama ilk aklıma gelen maç süper kupa fener maçı

2 gün önce gelen adam süpürmüştü bizimkileri

Furbolda daha yeni sponsor bile yok bırakın transferi. Sponsorlarla hala anlaşmamın olmaması saçmalıktan başka bir şey değil.

Tercihiniz hangisi olurdu. Ben Can Uzun- Bilal- Batrakov- Mora sıralamam bu şekilde olurdu. Bana göre Barış gidiyorsa ki geçen sezon PL'den istediğimize yakın teklif gelirse bırakırız dedik o yüzden gitmek istediği de noktada artık satmalıyız. Can kesin gelmeli + diğer 3'lüden biri daha gelmeli Bilal iyi olurdu.

Can dışındakilerin alayı çelimsiz yalnız

Bir de pembe götlülerse yandık

Mora bariz öyle, Khannus’u da beğenmedim hiç dünya kupasında.

Batrakov’un videosunu dahi izlemedim.

Tercihiniz hangisi olurdu. Ben Can Uzun- Bilal- Batrakov- Mora sıralamam bu şekilde olurdu. Bana göre Barış gidiyorsa ki geçen sezon PL'den istediğimize yakın teklif gelirse bırakırız dedik o yüzden gitmek istediği de noktada artık satmalıyız. Can kesin gelmeli + diğer 3'lüden biri daha gelmeli Bilal iyi olurdu.

MORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Can Uzun: Kulübümüzün istediği fiyata inmezler.
Batrakov: Menajer komisyonları sonrası geri adım atarız.
Mora: Kulübünün istekleri fazla gelir.
Bilal: Bonservis yüksek gelir.

Şu dörtlüyü böyle savuşturduktan sonra yeni 10 numaramız kim olacak öğreniriz.

Diger adaylar ne cani alsaniz batrakovu almayacakmisiniz lan mesela yada morayi vs

Geri
Üst Alt