- 18 Eylül 2018
- 16.062
- 12.402
- 1.473
Heyecandan ateş basti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batrakov seni 3. maçından sonra kendinden geçirirBarış giderse Can'ı kesin almak lazım. Hatta gitmeden almak lazım ki frankurt 2 büklüm sokmasın. Batrakov a ben hale ısınamadım.
Mora ve genç forvet isterim
@EmreGunayi_
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer, Madrid’deki transfer görüşmelerinin ardından İstanbul’a geri döndü.
Bizde uzaktan kumanda ile transfer yapalim adamlar Milana Madride gitti
Dedem Batrakov'un pozisyonu santrafor mu sanıyor acaba?
güneşte mi yaşıyon
sevdiğim bir profil değil. Mertens deniliyor ama alakası yok benceBatrakov seni 3. maçından sonra kendinden geçirir
Geçen sene hangi maçta orta saha delik deşik oldu ya
Ciddi şekilde kaybettiğimiz 3 maç var koca sezonda
Frankfurt - gitti Lemina yerine Icardi aldı orta sahayı boşalttı orada.
Liverpol - herkes kötüydü
Samsun - Takım salmıştı 10 kişi kaldık devamında vs saçma bir maçtı, Osimhen en çok saçmalayandı o maç
Zorluk seviyesi yüksek bir çok maçtan çıktı geçen seneki orta saha hattı, bu kadar da nankör olmayın. Taş gibi bir 6 no gerekiyordu onu da almadık, devre arası Pape Gueye isteyen adam yazın alakasız profilde Lesley istiyorsa bu da hoca tercihidir.
Bayılacaksınsevdiğim bir profil değil. Mertens deniliyor ama alakası yok bence
Tercihiniz hangisi olurdu. Ben Can Uzun- Bilal- Batrakov- Mora sıralamam bu şekilde olurdu. Bana göre Barış gidiyorsa ki geçen sezon PL'den istediğimize yakın teklif gelirse bırakırız dedik o yüzden gitmek istediği de noktada artık satmalıyız. Can kesin gelmeli + diğer 3'lüden biri daha gelmeli Bilal iyi olurdu.
Tercihiniz hangisi olurdu. Ben Can Uzun- Bilal- Batrakov- Mora sıralamam bu şekilde olurdu. Bana göre Barış gidiyorsa ki geçen sezon PL'den istediğimize yakın teklif gelirse bırakırız dedik o yüzden gitmek istediği de noktada artık satmalıyız. Can kesin gelmeli + diğer 3'lüden biri daha gelmeli Bilal iyi olurdu.
İliç gibi daha çokBayılacaksın