- 18 Mayıs 2011
- 22.837
- 12.432
- 1.873
Şimdi normal bir şekilde gelip burada kaynak göstermeden bize duyum mu verecek? Banlanacak mı o zaman ?Beyler operasyon falan yok, o diyorsam o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi normal bir şekilde gelip burada kaynak göstermeden bize duyum mu verecek? Banlanacak mı o zaman ?Beyler operasyon falan yok, o diyorsam o.
Emrah bir şans vermek istemiş okay dedim ben de. Duyumların çıkmasına veya çıkmamasına göre olumlu ya da olumsuz tepkisini alır zaten.Şimdi normal bir şekilde gelip burada kaynak göstermeden bize duyum mu verecek? Banlanacak mı o zaman ?![]()
Çare delikli sabunSabunu sıktıktan sonra kayması gibi nöbet
Hesap doğru ben onayladım, kimse gereksiz sallamasın.Selamlar, ekşi sözlük'ten kahve konyak ben.
Müsait olduğumda birkaç kelam edeceğim, hem salladığım arkadaşlarla alakalı hem de genel süreçle alakalı.
İyi nöbetler şimdilik.
dostum kolpa da olsa zevk veriyor duyumlarınSelamlar, ekşi sözlük'ten kahve konyak ben.
Müsait olduğumda birkaç kelam edeceğim, hem salladığım arkadaşlarla alakalı hem de genel süreçle alakalı.
İyi nöbetler şimdilik.
Zar atayım; Melikşah olmasın?! Aşırı heyecanlıydı, kendisini güncelleyip geliştirmiştir belki...Beyler operasyon falan yok, o diyorsam o.
Salavat zinciri

Arkadaş İK mı?Hesap doğru ben onayladım, kimse gereksiz sallamasın.
Ben her türlü kolpa severim, kim olduğu önemli değil, şikayet edenler duyum yok diye ağlamasınHesap doğru ben onayladım, kimse gereksiz sallamasın.
Yav adaşArkadaş İK mı?