Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aptalca maaş verilmese giderdi ne guzel aldigimiz fiyata.Reijnders cekerdik ah ulan ah.Singo satılma işi olursa tüm parayı reinderse gömelim. Tolgahan u23 sagbekte baktığımızi söylemişti.
Sara yı bedava mı veriyorsun?Sara + Singo + Barış'ı 100 m euro okutursak işte bu iş tamam deriz.
Singo satış, reinders alımı olursa bence sara'yi bir sezon daha tutmak lazım. Ne olursa olsun tempolu ve koşu mesafesi çok yüksek.Sara + Singo + Barış'ı 100 m euro okutursak işte bu iş tamam deriz.
Malesef renktaş ama haber ciddimi bilmiyorum ama mancester United söylentisi var. Premier lig olunca belki paradan feragat edebilir.Aptalca maaş verilmese giderdi ne guzel aldigimiz fiyata.Reijnders cekerdik ah ulan ah.
Hocamız 4-3-3 oynuyor olsa tutalım derdim ama 4-2-3-1'de ısrar edeceği için sattım yoksa tutardım.Singo satış, reinders alımı olursa bence sara'yi bir sezon daha tutmak lazım. Ne olursa olsun tempolu ve koşu mesafesi çok yüksek.
Barış 40Sara yı bedava mı veriyorsun?
Sıkıntı ettiğin şey bak renkdaş, gelir ilk önce burda duyumlarını yazar, sonra ekşiye gider orda aynı iletiyi yazar, buraya yeniden gelip orayı kaynak gösterir.Kaynak göstermeden paylaşım yapamıyorsunceza alırsın kardeşim...
![]()
Bu Tolgahan biraz şey gibi
Barış çık dahaBarış 40
Singo 30
Sara 30
Gerçi bizde ikna edecek kimsede yok.Yine alamazdik reijndersi.Haberde kolpadir.Malesef renktaş ama haber ciddimi bilmiyorum ama mancester United söylentisi var. Premier lig olunca belki paradan feragat edebilir.
45 kabul müBarış çık daha
Oldu şimdi45 kabul mü
Singo 35
Toplam 110 yaptım.