Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.278
- 21.169
- 1.848
Can Long alınsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tercihiniz hangisi olurdu. Ben Can Uzun- Bilal- Batrakov- Mora sıralamam bu şekilde olurdu. Bana göre Barış gidiyorsa ki geçen sezon PL'den istediğimize yakın teklif gelirse bırakırız dedik o yüzden gitmek istediği de noktada artık satmalıyız. Can kesin gelmeli + diğer 3'lüden biri daha gelmeli Bilal iyi olurdu.
En baba orta sahaları getirsen de yiyeceksin o geçişleri, o kadar kötü durumda olsa Liverpool’u yenemezdin, Atleticoyla kafa kafaya oynayamazdın, 10 kişi kalıp iki maçta da Beşiktaş’a üstünlük kuramazdın.bence çok maç var ama ön tarafın gayreti ile görünmeyen veya ligde rakiplerin o geçişleri bitirememesi sebebi ile büyümeyen
ama ilk aklıma gelen maç süper kupa fener maçı
2 gün önce gelen adam süpürmüştü bizimkileri
Tercihiniz hangisi olurdu? Ben Can Uzun- Bilal- Batrakov- Mora sıralamam bu şekilde olurdu. Bana göre Barış gidiyorsa ki geçen sezon PL'den istediğimize yakın teklif gelirse bırakırız dedik o yüzden gitmek istediği de noktada artık satmalıyız. Can kesin gelmeli + diğer 3'lüden biri daha gelmeli Bilal iyi olurdu.
Morata gelmesin sakın?MORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA