Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
can uzun gelimlerse başka bi 10 daha gelecek mi

Samiyen Haber, Tolgahan'ın dün attığı listenin aynısını atmış. Bilal El Khannous ismini de yakın zamanda ilk Tolgahan yazmış oldu böylelikle

Tercihiniz hangisi olurdu. Ben Can Uzun- Bilal- Batrakov- Mora sıralamam bu şekilde olurdu. Bana göre Barış gidiyorsa ki geçen sezon PL'den istediğimize yakın teklif gelirse bırakırız dedik o yüzden gitmek istediği de noktada artık satmalıyız. Can kesin gelmeli + diğer 3'lüden biri daha gelmeli Bilal iyi olurdu.

Can'in herhangi bir transferden bagimsiz takima katilmasi gerektigini dusunuyorum. Sol kanat-santrafor yedekler 9.5 gibi 10 oynar.

El Khannouss --> Plettenberg'e gore 60m + bonus isteniyor.
Mora --> Yazilanlara gore en az 50m isteniyor.

Bu sartlarda Batrakov 25-30M civarina biterse kesinlikle onu isterim.

bence çok maç var ama ön tarafın gayreti ile görünmeyen veya ligde rakiplerin o geçişleri bitirememesi sebebi ile büyümeyen

ama ilk aklıma gelen maç süper kupa fener maçı

2 gün önce gelen adam süpürmüştü bizimkileri
En baba orta sahaları getirsen de yiyeceksin o geçişleri, o kadar kötü durumda olsa Liverpool’u yenemezdin, Atleticoyla kafa kafaya oynayamazdın, 10 kişi kalıp iki maçta da Beşiktaş’a üstünlük kuramazdın.

O fener maçı saha dışında kaybedildi en başta, bizimkiler tatil kafasında çıktı TS rahat geçince üstüne zemin leşti, Osimhensiz oynadığın her maç zaten kötü oynuyorsun, Icardi takımı ileri itemiyor çünkü.

3 gün önce gelmiş adam Rams Park’ta da tokatlasaydı üstüne yanında Kante vardı, içlerinden geçti Torreira o gün.

Tercihiniz hangisi olurdu? Ben Can Uzun- Bilal- Batrakov- Mora sıralamam bu şekilde olurdu. Bana göre Barış gidiyorsa ki geçen sezon PL'den istediğimize yakın teklif gelirse bırakırız dedik o yüzden gitmek istediği de noktada artık satmalıyız. Can kesin gelmeli + diğer 3'lüden biri daha gelmeli Bilal iyi olurdu.

Baris gidiyorsa buradan canla beraber bi kisi daha gelmeli dedigin gibi kesinlikle. Bende can + bilal derim ama sanki can + batrakov olacak

HO9U_unXQAEwGwh

Mora güzel oyuncu belli ama çok para ister Porto bide oyuncu burada gelişimini tamamlayamaz bize o mevki için olmuş adam şart

allah aşkına şu batrakov mudur nedir , şunu elesinlerde artık , can man mora kim gelirse gelsin ağzımı açmıcam

yeterki o çocuk gelmesin , rus ligini ne kadar büyüttünüz ya , adam kalmadı ligde anasını satıym , defansları iyi izleyin topa girmiyor adamlar bilerek resmen

barış giderse bize 2 sol kanat 1 on numara 1 de sağ kanat gerek miyor mu

o şurada bu burda oynar derken ilk sakatlıkta yedek kulübesinde cafer can oluyor

Hangi isim daha tatli geliyorsa biraz da ona gore yorum yapiliyor. Gunlerdir Batrakov'un kilosu konusuluyor.. :D

Batrakov 65 KG, çelimsiz bulundu, oyuncuyu eleştirirken ligiyle birlikte en fazla şikayet edilen nokta bu.
Mora 56 KG, baya beğenildi. :D

Abi 50-60lara cıkacaksam Mora değil Bruno Fernandes veya benzeri bir adam kovalarım.

Geri
Üst Alt