Transfer Nöbeti #8

Sıcak para olsa kredi çekmezlerdi maaşları ödemek için, çekilen kredilerin faizleri mevduat faizlerinden yüksek şu ana kadar.

Transferin vs gecikmesinin de ana sebebi bence sıcak para sorunu. Bu maaş politikası devam ettiği sürece de bunun sonu gelmeyecek, geçen sene bedelliyle döndürdler bu sene belki store’un halka arzıyla döner, seneye yine ek gelir yaratmak gerekir.
Şampiyon takimsin .Doğru düzgün bir tane oyuncu satmiyorsun/satamiyorsun.Obezitenin en büyük sebebi giren borç çok yüksek çıkan yok mertebesinde maalesef.

Ayrılık isteği hala devam ediyor dersin de bunu kendini göstermek adına sadece gole odaklandı diyerek kötülemeye gerek var mı şimdi? Takımın en çok asist yapan oyuncusu. Bencilliğinden dolayı eleştirildiği dönem de hatırlamıyorum.

Ayrıca iyi çocuk deyip sonra sinsi ifadesi de hoş olmamış.
Sinsi ağır olabilir belki. Demek istediğim oyuncu fazla menajer sözü dinliyor. Bu yılı sessiz sedasız bitirip ayrılma niyetleri vardı. Buna kimi sinsi der kimi başka bir şey. Fakat mutlu görünüp gitme isteğini tekrarlayan insana ben sinsi derim.

Kredi çekilmesinin temel sebebi sıcak para evet. Taraftar olarak çok dikkat etmiyor olabiliriz ama maaş konusu çok yüksek. Osimhen ve Singo'nun bonservisi özellikle bu yıl içerisinde çözümlendi. Bu yıl epey bir ödeme yapıldı. Kredinin bir kısmı da diğer branşlara kullanılacak.

Faiz bilgisi ne kadar doğruydu bilmiyorum ama genel olarak kulübün para sorunu yok. Gelecek paralar, ŞL parası ve maç günü gelirlerine epey güveniliyor.

Hatta bildiğim kadarıyla sezon başladıktan 1-2 ay sonra yine büyük bir proje adımı atılacak nakit sokuşu için.
Nakit sokuşu için proje işte denilen Mağazacılık halka arz işi onun için yetki de aldılar(100-120 milyon dolar nakit girdisi). Ondan sonrada bir ihtimal Sportif AŞ bir sermaye artışı yapabilirler( olursa 70-80 milyon dolar) bekleniyor bunlardan.

@Mustafa Yiğit hoş geldin kahve. zamanla forumda daha çok takılır mısın goygoylara katılır mısın bilmem ama madem geldin sorularıma cevap vermezsen söverim tşkler

1- niye 1.5 senedir yönetim transfer döneminde Okan hocayı yalancı çıkartıyor? geçen transfer döneminden beri hoca ne dediyse tam tersi gerçekleşti -ki en son "yerlilere yönelicez" falan dedi, eldeki yerlileri satıyoruz şimdi?

2- bu takıma kesinlikle alınacak veya alınması isteniyor dediğin oyuncu ve/veya mevkiler var mı?

3- Kaan Günay vs takımdan ayrılması beklenen oyuncular var mı?

4- rusya pazarını irfan hoca mı scout ediyor? :asd:

pazardan salatalık mı alıyon
Oyuncuyu oynatmıyolar.Rahatlıkla alınabilir şu anda.Ve oyunumuza daha uygun 1 oyuncu.Hem Osimhen'i rahatlatır hem de Sane'yi hücumda daha efektif 1 şekilde kullanabiliriz.Atalanta'da beğenilmemesinin sebebi Skor katkısı iyi değil.Ama oyunu iyi 1 şekilde etkiliyo..

yalnız bu rus batrakov tam milliyetci kaptan tipli bi eleman

gelirse arızada cıkarabilir takımı cok benimseyedebilir degisik bi tip

gidip pomoronko ile aynı anda almayın dövebilir

Dostum 9 ay önce ekran karartan, menajerine sürekli açıklamalar yaptıran, taraftardan özür dilemeyen biz miyiz barış mı?

Kimse mabadından bir şey uydurmuyor. Barış güçlü bir oyuncu ama düşünüldüğü kadar efektif biri değil. Israrla Avrupa'ya çıkacak ve sonra nereye döndüğünü yıllar sonra birlikte izleriz.
Hadi dostum hadi bak sen duyumuna...

bide bu batrakov leblebi gibi gol atıyor rastgele falanda atmıyor

fbde simanski atıyordu ilk zamanlar onun gibi vurdugu giriyor yaydan

Şampiyon takimsin .Doğru düzgün bir tane oyuncu satmiyorsun/satamiyorsun.Obezitenin en büyük sebebi giren borç çok yüksek çıkan yok mertebesinde maalesef.
Satamıyorsun kısmında yokum istesen satarsın çünkü. Biz de bir planlayıcı olmadığı için yönetimde ve profesyonel ekipte SD tarafı boş olduğu için satarsan yerini dolduramayız kısmında takılıyoruz. Yoksa bu sene en basitinden Sanchez+ Barış'tan 70-75 milyon euro kasaya para sokardık en basitinden.

Pazarlayamıyorsun da zaten Sane ile Osimhen o maaşlarla çok zor. Satılabilecek Barış ve Sara var en olası bunlar bir de Davinson gidebilirdi işte.

Singo’ya kimsenin brüt 12 net 6 maaş vereceğini sanmıyorum anca Araplar verir o maaşı.

Özellikle yaz aylarında nakit akışı için ya formül üreteceksin ya da oyuncu satacaksın, bundan kaçmayı gerektirecek bir durum yok.

Özellikle kısa vadede ödemeli transfer yapmak da riskli, geçen sene Osimhen, Uğurcan ve Singo’ya ödenen bonservisler kısa vadelerde ödendi, Osimhen’in ilk ödemesi zaten direkt bedelli sermaye arttırımından karşılandı, bu sene o sıcak para olmayınca da kiralık formülünü denediler ama çok geç kalındı artık.

Burdan iyi bir hikaye çıkması bence çok zor.

Kısaca özet olarak biten hiç bir transfer yok
Ağustos 5 olmuş daha sara giderse sıngo satilirsa
Barış giderse kismindayiz
Bunun haziran sonunda temmuz başında yapılması gerekiyordu
Ayrıca Endrick gelmiş ve dönüş yapmamissak
Klubu kapatıp gitsinler rugby oynasinlae

Rodrigo mora icin 50 ye kadar cıkılabilir

batrakov icin 25 ideal

Satamıyorsun kısmında yokum istesen satarsın çünkü. Biz de bir planlayıcı olmadığı için yönetimde ve profesyonel ekipte SD tarafı boş olduğu için satarsan yerini dolduramayız kısmında takılıyoruz. Yoksa bu sene en basitinden Sanchez+ Barış'tan 70-75 milyon euro kasaya para sokardık en basitinden.
Katılıyorum.Bu konuda eksik çok fazla.
Almada da sıkıntı büyük aslında.O kadar fahiş fiyatlarla oyuncular geliyor ki ,.

Rodrigo mora messiden iyi topcu olacak

foruma yeni arkadaşımız gelmiş bu agresif tavırlar hiç yakışmıyor Nurullah heis..................................
Salla abi ya... duyumu varsa versin yazsın işte kendi yorumunu katması bana saçma geliyor.

Sosyal medya ağzıyla bu takımın son şampiyonluklarında büyük emeği olan adama sinsi, topçu değil, bizden sonra fbye gidecek falan gibi yaklaşımlar bana saçma geliyor.

Para var falan diyor ulan yaa :asd: He var para belli oluyor.

Geri
Üst Alt