Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Recep Buruk

Pazarlayamıyorsun da zaten Sane ile Osimhen o maaşlarla çok zor. Satılabilecek Barış ve Sara var en olası bunlar bir de Davinson gidebilirdi işte.

Singo’ya kimsenin brüt 12 net 6 maaş vereceğini sanmıyorum anca Araplar verir o maaşı.

Özellikle yaz aylarında nakit akışı için ya formül üreteceksin ya da oyuncu satacaksın, bundan kaçmayı gerektirecek bir durum yok.

Özellikle kısa vadede ödemeli transfer yapmak da riskli, geçen sene Osimhen, Uğurcan ve Singo’ya ödenen bonservisler kısa vadelerde ödendi, Osimhen’in ilk ödemesi zaten direkt bedelli sermaye arttırımından karşılandı, bu sene o sıcak para olmayınca da kiralık formülünü denediler ama çok geç kalındı artık.

Burdan iyi bir hikaye çıkması bence çok zor.
Singo da bonservis bir derece kabul edilebilir "aslında oda çok abartida"ama kulübünden 1.5m alan oyuncuya *3 vererek getirmek nasıl bir transfer başarısıdır.Aklim mantığım almıyor gerçekten almıyor.

Singo da bonservis bir derece kabul edilebilir "aslında oda çok abartida"ama kulübünden 1.5m alan oyuncuya *3 vererek getirmek nasıl bir transfer başarısıdır.Aklim mantığım almıyor gerçekten almıyor.
3 değil 5 artı bonuslar

Sevr antlaşmasından farkı yok.

@Mustafa Yiğit hoş geldin kahve. zamanla forumda daha çok takılır mısın goygoylara katılır mısın bilmem ama madem geldin sorularıma cevap vermezsen söverim tşkler

1- niye 1.5 senedir yönetim transfer döneminde Okan hocayı yalancı çıkartıyor? geçen transfer döneminden beri hoca ne dediyse tam tersi gerçekleşti -ki en son "yerlilere yönelicez" falan dedi, eldeki yerlileri satıyoruz şimdi?

2- bu takıma kesinlikle alınacak veya alınması isteniyor dediğin oyuncu ve/veya mevkiler var mı?

3- Kaan Günay vs takımdan ayrılması beklenen oyuncular var mı?

4- rusya pazarını irfan hoca mı scout ediyor? :asd:

Singo, Angelino ve Frankowski transferlerinden rahatsız başkan. Jelert, Cuesta'yı kendi almamış gibi. Uğurcan transferi + şampiyonlukla birlikte benim dediğim doğru tribinde. Çünkü Singo ve Angelino transferlerini istemiyordu. Ben sene sonu Okan hocanın ayrılacağını düşünüyorum. Başkan kendisiyle ayrı konuşuyor ama uygulamada farklı hareket ediyor zaman zaman. Erden Timur olayında olduğu gibi ikilinin arası gerilmeye başladı. Hatta Nelsson ile kapışmasından da büyük rahatsız.

Kesin alınacak mevkiler on numara, sol kanat ( 2 tane ), forvet, sağ bek, stoper. Gidişatlara göre os 2 olabilir. Leao kesin alınacak bunda sorun yok.

Kaan ve Günay için abilik misyonu yükleniyor garip bir şekilde. Kaan'ın eleştirilerden rahatsız olduğunu ve Almanya'ya dönme fikri olduğunu biliyorum. Ciddi bir tepki olursa bu karar hızlanabilir.

4. kısım için böyle bir şey yok elbette. Batrakov da menajer önerisi.

fena istatistikler geldi

batrakov morayı 20 ye katlamıs

Simbo transferinin maalesef hiç kurtarır tarafı yok ya

Hayır bari sakatlanmasaydı da en azından oynasaydı

Yok yok x 3 yani 4.5 milyon anlamında demek istedim.
Kavukçu’nun şu ana kadar finansal anlamda transfer başarısı denilecek tek transferi yok, herkesi anca ederini ödeyerek aldı, pazarlıkla düşürdüğü vs birşey yok.

Neyse Singo baştan sona skandal bir transferdi, Uğurcan da öyle, neyseki ilk seneyi geçirdi en azından, istikrarlı olur umarım.

Simbo transferinin maalesef hiç kurtarır tarafı yok ya

Hayır bari sakatlanmasaydı da en azından oynasaydı
ya ne agladınız kardesım singo singo

fener 20 tane böyle adam aldı sakatlandı 1 dk oynamadı adamlar oturdu tüm sene 1 kişide aglamadı yeter

Singo, Angelino ve Frankowski transferlerinden rahatsız başkan. Jelert, Cuesta'yı kendi almamış gibi. Uğurcan transferi + şampiyonlukla birlikte benim dediğim doğru tribinde. Çünkü Singo ve Angelino transferlerini istemiyordu. Ben sene sonu Okan hocanın ayrılacağını düşünüyorum. Başkan kendisiyle ayrı konuşuyor ama uygulamada farklı hareket ediyor zaman zaman. Erden Timur olayında olduğu gibi ikilinin arası gerilmeye başladı. Hatta Nelsson ile kapışmasından da büyük rahatsız.

Kesin alınacak mevkiler on numara, sol kanat ( 2 tane ), forvet, sağ bek, stoper. Gidişatlara göre os 2 olabilir. Leao kesin alınacak bunda sorun yok.

Kaan ve Günay için abilik misyonu yükleniyor garip bir şekilde. Kaan'ın eleştirilerden rahatsız olduğunu ve Almanya'ya dönme fikri olduğunu biliyorum. Ciddi bir tepki olursa bu karar hızlanabilir.

4. kısım için böyle bir şey yok elbette. Batrakov da menajer önerisi.
10 numara için öne çıkan isim varmı?

Abdullah beyin birini ikna etmek için önüne 1 çuval dolusu para koymaktan baska bir fikri yok gibi.

ya ne agladınız kardesım singo singo

fener 20 tane böyle adam aldı sakatlandı 1 dk oynamadı adamlar oturdu tüm sene 1 kişide aglamadı yeter
Sana mı sorucaz lan

Fener kime 30 küsür bonservis 5 küsür maaş vermiş de oyuncu sahaya bile çıkamamış doğru düzgün

Ayrıca koyim fenere, bu maliyete aldığın adam defansın Osimhen’i olmalıydı.

Geri
Üst Alt