Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.551
- 15.143
- 2.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen ekime kadar oynayamaz ama opsiyonlu kiralık odobert kumarı oynanmaz mı u23 hemİskoç liginden topçu alınmaz, geç.
Ayrıca ilgi seviyesinde yazdıkça daha çok söverler bu çocuğa, bitme noktasına gelmedikçe isim zikretmesi negatif yazar.
10 tane u23 santrafor adayı var, muhtemelen kimin geleceğini Kavukçu bile bilmiyordur şu an.
Takribi ne kadar sürer?Lige yetisebilecekmi?
Zerbi onu kullanır ya bir de sakatken oyuncu almak riskli.Muhtemelen ekime kadar oynayamaz ama opsiyonlu kiralık odobert kumarı oynanmaz mı u23 hem
Zaten planlarinin olmadigini biliyorduk ama o basin toplantisinda her pozisyon icin 10 alternatifimiz var dedigi an bunu tescilledi. Bu heriflerin kalan zamanda iyi 5-6 transfer yapmalari imkansiza yakin.İskoç liginden topçu alınmaz, geç.
Ayrıca ilgi seviyesinde yazdıkça daha çok söverler bu çocuğa, bitme noktasına gelmedikçe isim zikretmesi negatif yazar.
10 tane u23 santrafor adayı var, muhtemelen kimin geleceğini Kavukçu bile bilmiyordur şu an.
0,69 mu hocamBir bonus da genel ülkeyle alakalı vereyim.
Yıl sonuna doğru çok uygun bir faizden konut kredisi gelecek gibi duruyor. Şimdilik iyi akşamlar herkese.
Hocam hoş geldiniz.Kişisel görüşümü soracak olursan 10 numara yetişmez gibi duruyor. Can'dan bağımsız tabii.
Orası en önemli bölge olduğu için ağustos sonuna da sarkarsa şaşırmam. Can kilit isimlerden biri çünkü tüm yerli düzeni ona bağlı biraz Barış'ın gittiği senaryoda.
Yani yatıp kalkıp herkesin odaklanması gereken nokta tamamen Can Uzun transferi. Tüm bölgeleri etkileyecek bir transfer.
Ee kalpıcının pardon duyumcunun kaderidir bu. Şeref duyumcuların kralıydı ama Allahı var. Gurrpegi de iyiydi. Koynak abey kolpayı burda severiz bazıları çok ciddi hazmedemiyor, kahpekolpalara devam abey.. hörmetler.Kardeş sana batan ne onu anlamadım?
Sen kendi fikrini beyan edince bir konuda problem yokken ben oyuncunun sinsi olduğunu düşünüyorsam seni niye bağlıyor? Adamın emeğini inkar eden mi var? Ona bakarsan İcardi'nin de emeği çok büyük ama tatilleri yatarak geçiriyordu o zaman laf söylemeyelim mi? Kaan parasını alıyor ama futbolcu fiziği yok yorumumuzu katmayalım mı? Boş konuşuyorsun sadece. Senin gibi tipler illa birilerine muhalefet olarak egosunu okşar, iyi bilirim. Oturup kendi kendine kıvranabilirsin dostum.
Sen bu kulüpte para olmadığını düşünecek zekadaysan, muhatap olmaya gerek yok bile. Ekşide siteyle alakalı bahsettiğim güruh da bunun gibiler. Vakti zamanında Şeref abi için de aynısı yapılmıştı hatırlıyorum.
Hocam hoş geldiniz.
Ben farklı bir şey soracağım. Belki bilginiz vardır. Erden Timur'un kulüpte, başkanlık dahil, tekrar görev almak gibi bir arzusu, düşüncesi var mı sizce?
Gelirleri arttırdık dedikleri yerde oyuncu transferleri 30 milyondan, maaşları 5 milyondan başlar oldu. Bu sıcağa kar dayanmaz.Sıcak para olsa kredi çekmezlerdi maaşları ödemek için, çekilen kredilerin faizleri mevduat faizlerinden yüksek şu ana kadar.
Transferin vs gecikmesinin de ana sebebi bence sıcak para sorunu. Bu maaş politikası devam ettiği sürece de bunun sonu gelmeyecek, geçen sene bedelliyle döndürdler bu sene belki store’un halka arzıyla döner, seneye yine ek gelir yaratmak gerekir.
Musleraya 15 senede 100 defa sovmemisimdir herhalde severdim baya.Bu arada Uğurcan'ın verdiği bonservisi çıkarması için geçen sezonki gibi net 4 sene daha oynaması lazım.
Muslera'ya sövüyorduk da bilader adam 15 sene mi ne oynadı ya. 15 sene'nin 12-13 senesinde 1 kere bile düşünmedin sene başında kaleci konusunu.