Transfer Nöbeti #8

Galatasaray bu sene herhalde ben çekildim diyor bunun başka açıklaması olamaz haber yok icraat yok transfer yok bu şekilde şampiyonlar ligi'ni geçtim lige nasıl giricez anlayamıyorum

önce ugoçukwu şimdi batrakov demek he aynen bu kafadan devam utanmaz herifler sizi

fb isterse mbappeyi alsın taliscadan fazla gol atamaz adam skor canavarı ama boş istatistik kasıyor ihtiyaç olunca ortalıkta yok

Şaşırmışsiniz millet aldığında adamlar buluyor abi yeaaav bizde sönmüş yıldızları alalım abi yeaaav dersiniz alınca da hemen cicaldau.

Uğucan
Zanotti Sanchez Beraldo Jakobs
Lemina Reijnders
Barış Bartakov Martinelli
Osimhen

Var bir hayalimiz, Sane Sara Singo Sallai, S harfi ile başlayanlar gidiyor, tempolu yada fizik üstünlüğü yaratan oyun disiplini yüksek isimler görevi devir alıyor.​

Lyona 11 oynasın diye gönderen rmadrid endricki de osimhenin arkasına kiralayacaktı aynen

Değerli forumdaşlar,

Uzun soluklu, şanpiyonluklarla dolu güzel günlerin ardından maalesef zor zamanlardan geçiyoruz.

Bu günlerde olumlu düşüncelerden uzaklaşmak doğal ve çok kolay bir yol. Ben de şahsım adına yazdığım bazı mesajlarda maalesef transfer sürecinde gelecek hakkındaki olumsuz düşüncelerimi dile getirdim.

Bu mesaj vesilesiyle başta Forum Adminimiz @Keramettin TANRIVERDİ olmak üzere hepinizden negatif yazılarım için özür dilerim. Gelecekte daha dikkatli olacağım. Ümidimiz bu sürecin en güzel şekilde sonuçlanması ve asıl benim en büyük ümidim artık hiçbirinizin kafasını sikmemektir.

Tahammülünüz için teşekkür ederim.
İyi forumlar…
ne diyon

Değerli forumdaşlar,

Uzun soluklu, şanpiyonluklarla dolu güzel günlerin ardından maalesef zor zamanlardan geçiyoruz.

Bu günlerde olumlu düşüncelerden uzaklaşmak doğal ve çok kolay bir yol. Ben de şahsım adına yazdığım bazı mesajlarda maalesef transfer sürecinde gelecek hakkındaki olumsuz düşüncelerimi dile getirdim.

Bu mesaj vesilesiyle başta Forum Adminimiz @Keramettin TANRIVERDİ olmak üzere hepinizden negatif yazılarım için özür dilerim. Gelecekte daha dikkatli olacağım. Ümidimiz bu sürecin en güzel şekilde sonuçlanması ve asıl benim en büyük ümidim artık hiçbirinizin kafasını sikmemektir.

Tahammülünüz için teşekkür ederim.
İyi forumlar…
yanlış hesaptan yazmışım mesajı

mesajı silebilir misiniz @moderatörs

Antrenmana dönme tarihini elestir o zaman. 39 yasindaki herif final yaptiktan sonra tek 10 gün tatil yapiyor. O da dandik MLS liginde fazla mac kacirmamak icin
Onu hocaya sormak lazım oyuncunun suçu değil. Hoca belki baktı elinde başka stoper yok bari herif iyi dinlensin diye düşünmüştür?

Şaşırmışsiniz millet aldığında adamlar buluyor abi yeaaav bizde sönmüş yıldızları alalım abi yeaaav dersiniz alınca da hemen cicaldau.
O sönmüş yıldızlarla 4 sene şampiyon oldun. İcardi, mertens, torreira, sanchez. Mostafa mohammed, cicaldau, morutan ile mi şampiyon oldun ?

Geri
Üst Alt