Transfer Nöbeti #8

Ya kardeş hala boş maval okuyorsun. Aksi bir şey söylemiyorum. Oyuncu ile el sıkışılıyor, kulübüyle de kiralık + opsiyonla anlaşılmak üzereyken bir anda burada haber oluyor. Kulübü zorunluya çevirmek istiyor. Bunun nesini anlamıyorsun?

Hala boş muhabbet yapıp yazdıkların patlıyor diyorsun.

Tek tek entry canlandırmak istemiyorum tekrar silmek zorunda kalıyorum. Çöp kutusundan tek tek tarihleriyle ekran görüntüsü atıyorum, iyi oku sonra boş muhabbet yapmaya başla.

Ekran Görüntüsü Bernardo Silva, tarihe bakabilirsin.
Ekran Görüntüsü Brahim Diaz, şimdi herkes iptale döndü diyor oyuncu başından beri istemiyor ülkeyi.
Ekran Görüntüsü Ahmed Kutucu, saatine bakarsın sonra herkes kaçta girmiş ona da bakarsın.
Ekran Görüntüsü saate bakıp Samiyen'in verdiği saate de bakarsın.
Ekran Görüntüsü Tolgahan ile tarihleri karşılaştırırsın.
Ekran Görüntüsü Saate bak ertesi gün Musiala yangını.
Ekran Görüntüsü Oulai.
Ekran Görüntüsü Tzolakis.
Ekran Görüntüsü Tarihe bak şimdi milletin teklif var dediklerine.

https://eksisozluk.com/entry/184438533 bu da zaniolo için. yine tarihlere iyi bak.
mohamed salah ghaly bu da salah için yine araştırırsan neyin ne olduğunu görürsün.
yaser asprilla bu da asprilla için.

Benim sana veya bir başkasına bir şey kanıtlamama gerek yok. Transfer bu her konuşulan isim olsaydı muhabirlerden kralı yoktu. Zaha Fenerbahçe'de derken herkes bize geldi yani bunu kendi taraftarımız görürken transferlerin iptal olmasına yaygara çıkarıp, bilgi verene bok atmanız da komik.

Samiyen 10 gün önce bonservisli oyuncu kararı alındı diyor silmek zorunda kalıyor. Şimdi en güvenilir kaynak çöp mü olacak?

Fabrizio Diomande Real'e gitti diyor en iyi kaynak dünyada. Kulübü adamla taşak geçiyor bu adam çöp mü sallıyor mu şimdi?

Yani konuşmak için konuşuyorsunuz hocam. Madem daha iyi biliyorsunuz bu işleri gidin alın bilgiyi verin millete. Oturduğun yerden sallaması kolay.

Söylediğim isimleri daha önceden yazan varsa göster ben susayım. Gösteremiyorsan sen bir zahmet sus.

Ekşide de yazmıştım daha önce bu konu hakkında. Yöneticiler elinde telefon ile bilgi verelim millete diye beklemiyor. Bugün bir oyuncu ile anlaşılıyor diyelim bana birileri üstünden bu bilgi gelene kadar belki başka fırsat çıkıyor belki pürüz çıkıyor belki vazgeçiyorlar. Bu her kulüp her transfer her bilgi alan için geçerli. Sen sanıyor musun ki bilgiyi alanlar anlık bilgi alıyor.

Sadece muhabirler için bir whatsapp grubu vardır her kulübün o da bu ülkede sadece haber için birkaç şey üfürürler. Düşündüğün gibi bir dünya yok yani.

Ben kulüpten bilgiyi uzun zamandır alıyorum, geçen sene asprilla denk gelince sözlük açıktı önümde yazdım. Benim duyumculuk derdim yok, yazınca da çok insan mesaj attı bir anda biraz bilgi verelim bari dedik. Başından beri söylüyorum ben sözlüğü ben kendi keyfim için kullanıyorum kaldıracağım diye. Yarım yarım okuyup konuşup durma lütfen.
HNXLC5yWEAAw_BO.webp

Fener gol attıkça daha sa darlanıyorum...

Değerli forumdaşlar,

Uzun soluklu, şanpiyonluklarla dolu güzel günlerin ardından maalesef zor zamanlardan geçiyoruz.

Bu günlerde olumlu düşüncelerden uzaklaşmak doğal ve çok kolay bir yol. Ben de şahsım adına yazdığım bazı mesajlarda maalesef transfer sürecinde gelecek hakkındaki olumsuz düşüncelerimi dile getirdim.

Bu mesaj vesilesiyle başta Forum Adminimiz @Keramettin TANRIVERDİ olmak üzere hepinizden negatif yazılarım için özür dilerim. Gelecekte daha dikkatli olacağım. Ümidimiz bu sürecin en güzel şekilde sonuçlanması ve asıl benim en büyük ümidim artık hiçbirinizin kafasını sikmemektir.

Tahammülünüz için teşekkür ederim.
İyi forumlar…

Dostum hem sari uyesin hem de duyum verecek gibi konuya giriyorsun durduk yere heyecanlandirdin bizi ..
Canin sagolsun ne tahammulu estagfurullah

Rakipte yıldız topçular şutları sağdan soldan çakıyor, biz rus cicaldau ve ugoçukvu ile oyalanıyoruz

Al işte söyleyecek sözün yok işin gücün goy goy. Senin gibi sivrizekalar yüzünden de insanlar bir şeylerden soğuyor. Buyur ben sana ekran görüntüsü atıyorum kanıtıyla, sen de benim önüme koy diyorum söyleyecek lafın olmadığından boş yapıyorsun.

Güzel kardeşim sana abi/kardeş tavsiyesi olsun. Her şeye muhalefet olmak iyi değil, işin sonunda yalnız kalırsın. Muhtemelen gerçek hayatına da böylesindir, uzun vadede canın sıkılır. Hadi iyi akşamlar.

Geri
Üst Alt