- 3 Temmuz 2012
- 139.639
- 88.039
- 5.338
kahvekonyak @Emrah Yıldırım dostum inanmaEkşideki Kahvekonyak arkadaşı buraya transfer eden gsc yöneticisini tebrik ederim, yeni bir Haldun doğuyor maşallah. Başarılarının devamını diliyorum bu cengaverin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kahvekonyak @Emrah Yıldırım dostum inanmaEkşideki Kahvekonyak arkadaşı buraya transfer eden gsc yöneticisini tebrik ederim, yeni bir Haldun doğuyor maşallah. Başarılarının devamını diliyorum bu cengaverin.
sen cezali degil miydin nasil girdin foruma?Ekşideki Kahvekonyak arkadaşı buraya transfer eden gsc yöneticisini tebrik ederim, yeni bir Haldun doğuyor maşallah. Başarılarının devamını diliyorum bu cengaverin.
keyfinizi bozmasaydınız paşam
gelen bir bilgi varBeyler 1 ay kaldı duyum vs kavga etmenize gerek yok, akşamına okay denilen iş sabahına iptal olur.
Futbolcuların alayı götü kalkık tipler hele de az palazlandıysa ve taraftar baskısı varsa herşeyi isterler.
Bu dakikadan sonra uçağa binmediği sürece hiçbir transfer bitmemiştir, 1 ay kaldı 1 saat önce öğrenseniz de birşey değişmeyecek, kasmayın.
Sen GSyi bırakmamış mıydıngelen bir bilgi var
teyit ettirmeye çalışıyorum eğer doğruysa yer yerinden oynayacak hocam
final oynayan messi maca cıkmış sanchez fellik fellik geziyorKatılsalar sorun katılmasalar sorun
Orada lig devam ediyor bizde hala resmi bir maç yokfinal oynayan messi maca cıkmış sanchez fellik fellik geziyor
bunun izahı olmaz!!
Bugün idmana çıktı. Kolpa haber vermekten vazgecfinal oynayan messi maca cıkmış sanchez fellik fellik geziyor
bunun izahı olmaz!!
Onu zaten göndermek zorundalardı kontenjandan dolayı, kendi kendini göndermiş oldu.oçwolde sakatlığından sonra bunlar kesin ferdi'ye gidecekler. umarım brighton bırakmaz.
Çok mu ciddi sakatlandı kiOnu zaten göndermek zorundalardı kontenjandan dolayı, kendi kendini göndermiş oldu.
gazetecilik mezunuyum sorun?Sen GSyi bırakmamış mıydın
Basına sızdığı için iptal olduğunu söylemedim
Basına sızdığı için kulübün istekleri değişti diyorum
![]()
nathan zeze
(bkz: #185463566) iptale dönmesinin tek sebebi otu boku muhabirlere sızdıran yönetim üyeleridir. medyaya düşüyor ve arapların götü başı ayrı oynayıp bonservis olayına dönüyorlar. bu kaç oldu. musi…eksisozluk.com
Komik olan ekşide kadın peşinde koşman da değil, istersen günlük olarak kullanabilirsin. Yazdıkların patlayınca kadınlar hoşlanmıyor futbol konularından diye siliyorum diye bir şey uydurmaya çalışmandı.
Neyse dedim ya. Sen sana kulak asanlara yaz mesajlarını.
Yalnız bu kelime seçimlerine dikkat et, ekşi sözlük değil burası, kurallar var
Tehdit mi ediliyorsunDeğerli forumdaşlar,
Uzun soluklu, şanpiyonluklarla dolu güzel günlerin ardından maalesef zor zamanlardan geçiyoruz.
Bu günlerde olumlu düşüncelerden uzaklaşmak doğal ve çok kolay bir yol. Ben de şahsım adına yazdığım bazı mesajlarda maalesef transfer sürecinde gelecek hakkındaki olumsuz düşüncelerimi dile getirdim.
Bu mesaj vesilesiyle başta Forum Adminimiz @Keramettin TANRIVERDİ olmak üzere hepinizden negatif yazılarım için özür dilerim. Gelecekte daha dikkatli olacağım. Ümidimiz bu sürecin en güzel şekilde sonuçlanması ve asıl benim en büyük ümidim artık hiçbirinizin kafasını sikmemektir.
Tahammülünüz için teşekkür ederim.
İyi forumlar…
Eyvallah. Kimse bilmiyorum ama çok ciddi bir yoldaşkahvekonyak @Emrah Yıldırım dostum inanma
Orada lig devam ediyor bizde hala resmi bir maç yok
Yok, yanlışın var Amad reis. Uzun zamandır girmiyordum, işlerin yoğunluğundan.sen cezali degil miydin nasil girdin foruma?