Transfer Nöbeti #8

Adamlar daha 10 noya genc mi yasli mi alacaklarına karar vermemişler. Hay sizin aklınıza, GSem kimlerin eline kalmis.

Abdullah Kavukçu: "Icardi bizim iconumuz geçen sene uzatacağız diye konuştuğumda bana saldırdılar."

ben bu kadar saçmalayan bir adam görmedim

Nasıl boktan bir durumda olduğumuzu daha iyi anladım bu konuşmadan sonra. Belli ki ne bir plan var ne de doğru düzgün bir çalışma. Galatasaray’ın eksiklerinin bile farkında değil yönetim. Hayal aleminde yaşıyorlar

Olum bu herif de CHP yi kötüleyip kendini aklayan akpliler gibi 😁

Şimdi gasteci kankileri öyle demek istmedi diye düzeltmeye çalışırlar

Abdullah Kavukçu: "Hakaret olmadığı sürece her türlü eleştiriye açığız."

2 sezondur bu maçta yaptığı hataların aynılarını sezon genelinde de yapıp duruyor. O form tutar muhabbeti fiziksel olarak berbat girdiği 2 sezon için söyleniyordu. Ayağında top tutmayı sevdiği için rakibe bıraktığı toplar, kademeyi kaçırıp uyku modunda adamını kaçırtıp kafa vurdurttuğu pozisyonlar yıllardır var. Bugün yaptığı iki hatayı da geçen sezonun sonunda da yapıyordu, ortasında da. Fiziksel olarak toparlar, yükleme sonrası zaten ağır adam geç açılıyor buna katılıyorum ama bugün eleştirilen yönleri, yıllardır zaten eksik olan yönleri. Atletik bir adam olmadığı için top kayıplarında iş bitmiş oluyor, yakalayamıyor.
Geçen senenin en iyi stoperiydi. Sanchez'in gtünü toparlayan oydu. CL'de hatırladığım kritik bireysel hatası yok. Derbilerde yok. Frankfurt maçında Singo ile Sanchez mahvetti mesela. Sezon genelinde de Apo'dan kat kat fazla hata yapmışlardır ama yabancı olmadığı için Apo'nun sezon başında yaptığı 1-2 hata dillere pelesenk oluyor. Geçen sene de bjk süper kupa finalinde çok kötü oynamıştı mesela sezon başında ama kampa geleli 1 hafta mı ne olmuştu. Fb maçında taliscanın kaçırdığı penaltıyı Sanchez değil de Apo yaptırsa asmıştınız muhtemelen.

Herif para çok limit rahat dedi

Bu da iyi

Harcayacagiz ben umutluyum

Tutulma da geldi şükür surda ne kaldi
Sergen vallahi ibretlik şu pozitif yaklaşımın. Adam bunun öncesinde ve sonrasında söyledikleriyle biz öyle gidip 30-50 milyon futbolculara para vermeyeceğiz, o bonservislerle adam alacaksak şartlara bağlı opsiyon koydurtup kiralayacağız öncesinde diyor. Adam rüyanızda görürsünüz yüksek kalibre futbolcuları dedi kısaca.

Abdullah Kavukçu: "Galatasaraylı olmayan muhabirler daha çok konuşuyor neden yönetimi konuşuyorlar merak ediyorum."

Abdullah Kavukçu: "Galatasaray'ı bozmaya çalışıyorlar bunlara dikkat etmemiz lazım biz son sözümüzü söylemedik transferler daha bitmedi."

Geri
Üst Alt