Transfer Nöbeti #8

Abdullah Kavukçu: "Icardi'ye kapımız sonuna kadar açık her zaman başımızın üstünde yeri var."

Simitçi beyefendinin açıklamalarını buradan takip ediyorum. TV açıp takip etmeye tenezzül etmem. Açıklamalar beni hiç şaşırtmadı. Yukarıdan talimat geldi ve mecburen vitesi düşürdük diyemiyorlar, onun yerine La Fontaine'den masallar anlatıyorlar. Korkak herifler!

Bak bunlar 3-3'lük skoru ve oynanan oyunu falan beğenmiştir ha hiç şüpheniz olmasın. Mesela Rennes 0-4 veya 0-5 gibi bir skorla kazansa televizyona çıkıp böyle dalga geçer gibi açıklama yapamazlardı. Bir de utanmadan planlı hareket ediyoruz demiş. 3-3'lük skordan bile cesaret bulmuş vizyonsuzlar! İnsanda azıcık haysiyet kırıntısı olur azıcık utanma duygusu olur yahu.

Bir de salıncak kardeşleri örnek göstermiş hıyar ağası. Lan sen geriden gelenlere bakmayacaksın artık, önünde olanlar ne yapıyor ona bakacaksın onu örnek alacaksın. Bayern Münih 10 sene üst üste şampiyon olup bu sene transferde rahatız ya diyor mu? Kiralık opsiyonlu oyuncu kovalıyor mu? Sizin ben vizyonunuza tüküreyim!! Vizyonsuz, korkak herifler!

kavuçu keşke hiç konuşmasaydı yav yeminle tiksindim simit dünyası boşa batmamış.

hay senin astrolejine hani temmuzun sonu geliyordu transferler her yaz kafa ütülüyon şizofren gibi yok ay yok güneş
Temmuz sonu anca hareketlilik oldu vallahi

30 temmuza kadar niye ceza aldim sanıyorsun 2 hafta ust uste

Olmayacagi belliydi bariz

30 temmuz 14 agustos arası yoğun geçecek dediydim

Bakacağız

Ya belli ki adam bizler gibi iyi Galatasarayli bu kesin ama asla bu göreve gelecek bir adam degil

Iki lafi bir araya getiremiyor heyecan dan

Bu sene tsli miyiz simdi

Abdullah Kavukçu: "Galatasaray'ı bozmaya çalışıyorlar bunlara dikkat etmemiz lazım biz son sözümüzü söylemedik transferler daha bitmedi."
Kimle sidik yarışına girdiniz de papağan gibi aynı cümleyi kuruyorsun be adam? Neyin son sözü? Adam gibi yapacağınız u23 ile birlikte 4 transfer. Rotasyonu güçlendireceksiniz, 2 eksik mevkiye adam akıllı futbolcu alacaksınız. Böyle saçma sapan ne dediğini bilmez açıklamalar, bu kafada yönetimler bu kulübe yakışmıyor.

Geri
Üst Alt