Transfer Nöbeti #8

Gecen sene cogu derbileri/buyuk maclari izleyen biri olarak soyluyorum. Burada Batrakov isteyen 2-3 kisiden biriyim, elestiri gelecektir, fakat konusulan isimlerden en pasoru de Batrakov. Dribbling yapmaz ama ilk dokunusu, pozisyon alması çok iyidir. Kanatlara iyi uzun top atar. Kötü bir transfer sezonu geçiriyoruz, yaşadığımız eski travmalar da göz önüne geliyor ama gelirse umarım taraftarımız da bir şans verir. Belki skill videolari genelde duran top gosteriyordur (ustte okudum) ama pasorlugu gayet iyidir.

Cok press yapiyor ve bazen yerli yersiz mudaheleleri oluyor kart goruyor, belki bunu torpulemesi gerekir.

Bruno Fernandes gibi birini kim istemez ki.. keske o olsa. Ben de isterim tecrubeli 10 numara.

Komik bir bilgi ile bitireyim.. :D Batrak ırgat demek Rusca'da.

30 milyon Rus oyuncuya altından dahi olsa fazla bu eleman ilk 11 e direk yazılacak soru işaretlerini kaldıracak biri değil morutan vibe ı alıyorum umarım yanılırım

Can Uzun kendini Bundesliga seviyesinde kanıtlamış Şampiyonlar Ligi oynamış bir oyuncu bu paraları veririm ama Batrakov ne yapmış ki 30 küsür bonservis sıkıyoruz biri açıklayabilir mi ?

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rtas batrakov seyretmedim iyi mi kötü mü ama iyi oyuncu için lig bir yere kadar kıstas. arda güler'e tr ligi demediler 30 küsür bonuslarla bonservis verdiler.

Leao-Reijinders-Zeze paketi güzeldi.
Şimdi Leao-Can-Batrakov paketi var, yetenek çok yüksek ama müthiş benimseyemedim bu paketi.

Bunlar da yatar 2 güne tekrar farklı bir üçlü karşımıza çıkar muhtemelen.

HakanC saglam kaldigi vakit bize ilac ve ligin en iyi orta sahasi olur

Ölüsü bile Sara‘yi top diye sektirir

Ama herif karaktersizin teki maalesef

Mevcut durumda kendisine burun kivirabilecek durumda miyiz, bence hayir

Ben hiç Batrakov- Leao'ya falan bulaşmazdım. Enciso, Can, Ilyas Ansah(u23 forvet gerektiğinde kanatta oynar), Reijnders, u23 stoper böyle bir 5'li yapardım. Sol kanat Enciso'da oynar duruma göre Can hatta Ilyas Ansah'ı bile oynatabilirsin. Bir nevi Batrakov maliyeti yerine Enciso'ya, Leao'ya harcayacağım parayı da Reijnders'e harcamış olurduk. Yani maliyetler aşağı yukarı aynı olurdu ama bence takımımız daha güçlü olur idi bu şekilde.

Geri
Üst Alt