Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayağına top yakışan herkese düşman bizim taraftarBU adami istemeyenler ne idigu belirsiz rus veledine sesi cikmiyo saka gibi taraftarimiz
Tüm duyumcular tetikte ama ilk kurşunu sıkan olmadı dahaGece kolpalari yok mu bugun?
Batrakov geldiğinde olacakları söyleyeyim:
- Sahada dişe dokunur icraat yapmadığı için kendini futbol gurmesi sanan bazı hesaplar tarafından saha içerisinde yaptığı basit hareketler videolarda cımbızla çekilip sanki özel işlermiş gibi pompalanacak.
- Bir süre sonra aslında oyun görüşünün üst düzey olduğu ancak takımın kendisine ayak uyduramadığından bahsedilecek.
- Önümüzdeki sene Konyaspor'a kiralanacak.
- Takribi 2 sene sonra 5 milyon euroya Rusya'ya geri gönderilecek.
Ben hayatımda 10 dakikalık skills videosunda bu kadar etkileyici olmayan kimseyi görmedim şu yaşa kadar. Beğenmediğimiz Yunus'un driplinglerinden video yapsan Batrakov'un videosundan 3 gömlek fazla etki yaratır
Alırız seneye Konyaspor yada Samsunspor'a kiralık yollarız ben bu filmi Cicaldau'dan izledim oda aynı böyle zımba gibi şut çekiyor denen biriydi.17 milyon km²lik rusya coğrafyasının ürettiği son büyük yeteneğin kaderi konyaspor soyunma odasında etli ekmek-yemek-demek ki
Öyle görünüyor hocam birbirlerinin isimlerini PP yapmalar , aşk dolu bakışmalar falan , son halleri pek iyi değildigizli gündemler mi var?
Pişman olacaksinYaprak kıpırdamıyor ben yatışa geçer herkese iyi geceler kalanlara sabırlı nöbetler diliyorum.

Yeni gelmedik geri geldikPişman olacaksin![]()
Dorukla emir aynı kişimiydi diyorsun tırcı sen şimdiÖyle görünüyor hocam birbirlerinin isimlerini PP yapmalar , aşk dolu bakışmalar falan , son halleri pek iyi değildi
Fb ye mi gidiyor da yine benarfa ya dondu buda lanÇalhanoğlu fbye giderse başa bela bi ekip olurlar bu da burada kalsın fav alın
0 söylenti ama biz almazsak , 15 ağustos sonrası fb alacakFb ye mi gidiyor da yine benarfa ya dondu buda lan
Ceza sahasına girmeye ihtiyaç duymazlar. Kaleyi gördükleri yerden koyarlar golü.Çalhanoğlu fbye giderse başa bela bi ekip olurlar bu da burada kalsın fav alın