Transfer Nöbeti #8

Dransfer şova başlarken biz :

3323.webp

İçimden bir ses, Icardi geri gelecek diyor.
Eğer uygun planlanma olursa Icardi bence takımda kalabilir yani daha iyi bir forvet alamayız sanırım en azından bitiricilik anlamında, Tarz olarak beslenmesi gereken bir oyuncu en büyük hatamız maalesef Osimhenin tarzı ile kıyaslanmasıydı. Dünya kupasından örnek verecek olacak benzer tarza sahip bugün insanların ağzının suyunu akıtarak izlediği forvetlerde yokları oynadı çoğu maçta.

Gün içinde bir X hesabında 28 Temmuz tarihinde yazılmış olan Çalhanoğlu'yu transfer edeceğimize dair bir SS görmüştüm, burada paylaşmaya değer bulmamıştım ama konuya dair bu hesabın da benzer iletisi acaba dedirtiyor.

Bence malum rakamlara gelirse gayet de iyi olur. Ama yillik maks 4-5 milyon ve minimum bonservis olmasi lazim. 2+1 kontrat. Eger fener almiyorsa bize mecbur olabilir. Onemli olan sartlarin bizim lehimize olmasi. Hakan senede 20-25 mac oynasa gayet faydali olur.

Batrakov geldiğinde olacakları söyleyeyim:

- Sahada dişe dokunur icraat yapmadığı için kendini futbol gurmesi sanan bazı hesaplar tarafından saha içerisinde yaptığı basit hareketler videolarda cımbızla çekilip sanki özel işlermiş gibi pompalanacak.

- Bir süre sonra aslında oyun görüşünün üst düzey olduğu ancak takımın kendisine ayak uyduramadığından bahsedilecek.

- Önümüzdeki sene Konyaspor'a kiralanacak.

- Takribi 2 sene sonra 5 milyon euroya Rusya'ya geri gönderilecek.

Ben hayatımda 10 dakikalık skills videosunda bu kadar etkileyici olmayan kimseyi görmedim şu yaşa kadar. Beğenmediğimiz Yunus'un driplinglerinden video yapsan Batrakov'un videosundan 3 gömlek fazla etki yaratır
Ben Dursun başkanı az tanıyorsam o parayı batrakov a vereceğine gider Hakanç yi alıp gelir.

Orta saha almıyor muyuz la yine İlkayla Kaanı adamdan sayacak mıyız planlama yaparken acaba

Geri
Üst Alt