Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.202
- 9.602
- 2.568
Abdullah Kavukçu: "Görüşmelerimizden heyecanlanıyorum, hocamızda heyecanlanıyor başkanımızda heyecanlanıyor."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdullah Kavukçu: "Görüşmelerimizden heyecanlanıyorum, hocamızda heyecanlanıyor başkanımızda heyecanlanıyor."
Aman ne çekeceğimlan zaten vakit mi kalıyor mecbur o tarihlerde yapacaklar vallahi 14 ağustosa kadar 1 transfer gelmesin elimden çekeceğin var sergen
Bu tribine tükürdüğümün AI'ı neden bizim yıldızı hep 4 olarak oluşturuyor
IQ seviyesi mi dusuk, diksiyonu mu kotu? Yoksa dedigi cumleler bizim icimizi acmiyor diye mi boyle dedin?kavukçu baya boş bir herifmiş yav, pr yapıyorlardı baya konuşana kadarmış, erden timurdan nerelere düştük.
No shit SherlockTansel: "2 tane u23 ve 1 tane yabancı alınacak + Can ile 4 transfer."
Tarihin en rezil transfer sezonlarındam biri yaniBatrkov
Enciso
Lucumi
Can
Ben böyle istiyorum
Biz ne çekiyoz?Trabzon, Salah çekiyor. Beşiktaş, Nunez çekiyor herkes bir şey çekiyor.
Sallıyor yav10 tane futbolcu mu alacan aynı pozisyona 10 taneyle belli bir noktaya gelmiş diyorsun. 1 tane takıma tam uyacak profil seçeceksin onun üzerine gideceksin. Çok mu zor arkadaş?