- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Singo da gitmiyor
Kontenjandan yiyenlere kıyma vakti
Kontenjandan yiyenlere kıyma vakti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende aksine çok umutlandım abiKavukçu'nun açıklamalarından anladığım kadarıyla kötü günler geride kaldı, daha kötü günler bizi bekliyor
Torreira'dan da Lemina'dan da çıkmamız lazımdı ama çıkmadık maalesef. Torreira yine de toparlar diye düşünüyorum. Lemina zaten nerede eksik olursa orada oynyacak. Direkt bench katkısı gibi.torreiradan hiç umudum yok kaldı ki olsa bile bize prime lemina lazım
lemina stoper değil orta saha alternatifi olacaksa o zaman 1i üst düzey iki stoper lazım
yunus sağ kanat olacaksa o zaman da 10 numara yedeği lazım
bu takımın 22 adet oyuncusu yok sorun orda
yönetici olarak sıfır, arka planda pr şov dönüyordu ama bu adam şu konuşma hitabetiyle gram oyuncu ikna edemez ve satamazda.IQ seviyesi mi dusuk, diksiyonu mu kotu? Yoksa dedigi cumleler bizim icimizi acmiyor diye mi boyle dedin?
Ben dinlemedim de merak ettim.yönetici olarak sıfır, arka planda pr şov dönüyordu ama bu adam şu konuşma hitabetiyle gram oyuncu ikna edemez ve satamazda.
Bunlar gider Hakan'ı falan da alır. Şaşırmam.
fazla mikrofon önüne çıkmıyordu çıkmayacağı kadar varmış ingiliz ibnesi önder buna tur döndürür.Ben dinlemedim de merak ettim.