- 31 Ağustos 2021
- 70.469
- 50.420
- 3.843
Cebimde yillik 11 12 m euro bileti olsa ben de gulumserim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfersizlikten çıldırdım....
çalhanoğlunu bekliyorum, kendisiyle barışacağızLeaoyu canlandıracağımızı düşünerek ziyadesiyle istiyorum da bizi asıl geçen seneye göre yukarı taşıyacak adam Reijnderstir. Öyle bie #8 gerekiyor ama alınmayacaktır muhtemelen
patlakov için ne düşünüyorsun?Diri bir onyekuru..
Camiayi biliyor aidiyeti var
Henüz 29 yaşında yani topçunun prime yaşları
Bunlar haricinde o 1 kontanjan dedigimiz olayda nakit sikintisi varken nelssonun cebine parasini koyup yollama durumu da var.Leao 1-2 güne gelirse gelir belli ki.
Buchi de wait falan diyor.
Moretto da attıysa RT bugün yarın bir gelişme olacaktır.
10 yabancı doldu böylece.
1. Singo
2. Sanchez
3. Jakobs
4. Sallai
5. Lemina
6. Torreira
7. Sara
8. Sane
9. Leao
10. Osimhen
U23 dışında hamle şansımız satış dışında olmayacak
Sallai ve Singo'dan biriyle yolların ayrılıp muhakkak iyi bir 10 olursa 10 numara, iyi bir 8/10 karışık olursa 8 Numara eklenmeli.
Aynı mevkiye 2 yabancı 10 hak için çok saçma.
Onunla maç izlemem halen daha Belhanda'nın bizde oynadığını zannediyorRecep GS maçlarını izlemiyordur daha, senleyken belki.
Diri bir onyekuru..
Camiayi biliyor aidiyeti var
Henüz 29 yaşında yani topçunun prime yaşları
aynı şey lang için de geçerli cafer abi. o yüzden sol kanada yetişkin yabancı almamak gerek.Leaoyu almak 10 numaraya alınabilecek her oyuncunun soru işaretine dönüşmesi demek can dahil
İnanılmaz bir salaklık ama alıştık artık
Leaoyu almak 10 numaraya alınabilecek her oyuncunun soru işaretine dönüşmesi demek can dahil
İnanılmaz bir salaklık ama alıştık artık